Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeseň na Jojke: Návrat seriálových hitov, pripravte sa na premiéry nových formátov

Nová televízna sezóna 2022/2023 sa nezadržateľne blíži! Už začiatkom septembra slovenské televízia spustia nové vysielacie štruktúry plné premiérového obsahu. Svoju ponuku odtajnila aj televízia JOJ. Čo od septembra uvidíte?

12.08.2022 06:00
joj, Foto:
Televízia JOJ počas jesene staví na overené hity, ktoré doplnia nové formáty.
debata
Oteckovia Čítajte aj Veľké markizácke prekvapenie je odhalené! Bude to veľkolepá rozlúčka s týmto seriálom

Televízia JOJ počas predchádzajúcej sezóny 2021/2022 zaznamenala viacero úspešných formátov, ktorým sa podarilo výrazne eliminovať konkurenciu. Absolútnym diváckym hitom sa stala Nemocnica. Po roku na obrazovkách je stále najsledovanejším formátom televízie na posledné roky. Pravidelne si nové časti púšťalo viac ako 500-tisíc divákov. Bola to práve Nemocnica, ktorá zničila Markíze seriál Sestričky, Hornú Dolnú, Svadbu na prvý pohľad, ale aj detskú verziu imitačnej šou. Zaujala aj Hranica, ktorá sa stala najsledovanejším komediálnym seriálom na trhu.

rod draka, hra o tróny, Čítajte aj August na HBO Max: Nová éra sa začína! Prichádza nová Hra o tróny, ale aj filmové hity

Aké seriály čakajú divákov?

Už čoskoro sa môžu všetci fanúšikovia Nemocnice tešiť na premiérové epizódy. Po letnej pauze sa na obrazovky vrátia obľúbení hrdinovia s ich komplikovanými životmi. Do Nemocnice sa vráti obľúbená lekárka Agátka (Anna Nováková), tím zdravotníkov posilní aj herečka Monika Horváthová, ktorú zo seriálu poznáme ako Balogovu (Alexander Bárta) expartnerku Lindu, no tentokrát prichádza do seriálu nastálo a bude tak ovplyvňovať Filipov život. V nových častiach prichádza do Nemocnica aj Peter Nádasdi ako doktor Miro a partner Lindy. Ďalšou posilou je mladý medik Radko v podaní talentovaného herca Róberta Siposa, ktorý trpí rakovinou, no svojich snov sa nevzdáva. Nenechajte si ujsť najnovšiu sériu vašej obľúbenej Nemocnice, príbehy lekárov a ich pacientov pokračujú.

Oteckovia Čítajte aj Veľké markizácke prekvapenie je odhalené! Bude to veľkolepá rozlúčka s týmto seriálom

V plnej sile sa vráti aj Hranica, ktorú diváci v lete videli len raz do týždňa. Pribudnú aj seriálové novinky. Konečne sa do vysielania dostane Kriminálka Kraj, ktorej vysielanie bolo avizované už minulú jeseň. Napokon sa pre tento formát miesto nenašlo. Celý seriál je zameraný na naplnenie spravodlivosti a jednotlivé prípady otvárajú ťaživé témy, ktoré roky rezonujú v spoločnosti, no zmena k lepšiemu či riešenie problémov prichádza len veľmi pomaly.

miňo Čítajte aj Nedele bez Pečie celé Slovensko, soboty bez Záhad tela a koniec Trojky. Aj to sú plány šéfa RTVS

Jojka avizuje vysielanie aj atraktívnej minisérie Prokurátorka. Nový kriminálny seriál Prokurátorka je inšpirovaný reálnymi prípadmi historicky prvého porevolučného generálneho prokurátora JUDr. Vojtecha Bacha. Na spracovanie a námety pre scenáristov dohliadal aj slovenský prokurátor JUDr. Ján Šanta, pričom sa tiež voľne inšpiroval aj prípadmi zo svojej praxe. Diváci tak cez prácu prokurátorky Sáry (Zuzana Mauréry) v spolupráci s vyšetrovateľom Viktorom (Lukáš Vaculík) uvidia neštandardný uhoľ pohľadu na odhaľovanie zločinov. Príbeh, samotné vyšetrovanie a celý dej seriálu je postavený na dialógoch a skvelých hereckých výkonoch piatich postáv.

talent, česko slovensko má talent, Čítajte aj Jojka potvrdila prvé hviezdne hosťovanie v jubilejnom Talente! Do poroty si sadne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023