Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie časti Sexu v meste sa blížia! Vráti sa späť divákmi zbožňovaná Samantha?

Prípravy druhej série voľného pokračovania Sexu v meste naberajú reálne kontúry a tvorcovia svojimi vyhláseniami poriadne prekvapujú.

04.07.2022 06:00
and just like that, ako to bolo ďalej, sex v... Foto:
Druhá séria nateraz nepozná dátum premiéry.
debata
nemocnica, druhá šanca, pán profesor, Čítajte aj Veľké pátranie je tu znova! Hľadá sa najhorší slovenský seriál uplynulej sezóny

Streamovacia platforma HBO Max sa nechce kultového seriálu vzdať. Nové pokračovanie s názvom And Just Like That… (Ako to bolo ďalej…) po obrovskom úspechu a ohlasov z minulých mesiacov dostalo objednávku na druhú sériu. O nej sa špekulovalo už pri nakrúcaní prvej série, pretože asi len málokto čakal, že návrat Carrie Bradshaw do ulíc New Yorku sa stane horúcou témou. Štáb bol od prvého dňa pod drobnohľadom nadšených fanúšikov a paparazzi, ktorý denne prinášali nové fotografie z jednotlivých lokácii.

jack sparrow, johnny depp, Čítajte aj Veľké udobrenie medzi Disney a Johnnym Deppom? Čo znamená gesto filmového gigantu

Prenasledovanie hercov a tvorcov zašlo tak ďaleko, že pre zachovanie tajomstva reálnych zápletiek sa nakrúcali falošné scény, aby sa podarilo udržať pre divákov tie najväčšie zvraty. Už vtedy televízia bola nadšená z pozornosti, ktorá je tomuto projektu venovaná. Úspech bol spečatený po samotnej premiére, keď sa And Just Like That… stalo jedným z najsledovanejších titulov v rámci HBO Max. S ohlásením druhej série si však všetci dali načas, niekoľko týždňov po samotnom finále.

OBI-WAN KENOBI Čítajte aj Je toto splnený seriálový sen? Disney+ vytasilo svoj tohtoročný megahit na divákov

Hoci seriál mal veľký úspech, nebolo ľahké zladiť rozvrhy herečiek, aby boli k dispozícii pre ďalších desať častí. Teraz je oficiálne potvrdené, že hlavné trio hviezd bude späť a v zložení Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis. Pochopiteľne nepokračuje Chris Noth alias Božský, ktorý zomrel v prvej epizóde a následne sa prevalila kauza s možným sexuálnym obťažovaním. Tvorcovia dokonca narýchlo menili finále prvej série a vopred nakrútené scény s ním natvrdo vystrihli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #HBO Max #And Just Like That