Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké pátranie je tu znova! Hľadá sa najhorší slovenský seriál uplynulej sezóny

Piaty ročník veľkej letnej ankety sa začína! Po roku čitatelia budú hlasovať a voliť v niekoľkých kolách najhorší slovenský seriál televíznej sezóny 2021/2022.

02.07.2022 06:00
nemocnica, druhá šanca, pán profesor, Foto:
Hlasujte v prvom kole v ankete o NAJHORŠÍ seriál tejto sezóny.
debata (2)
resident evil, Čítajte aj Seriálový júl: Bodka za Stranger Things, novinka od Netflixu a nová verzia kultového hitu

Pravidlá sa nezmenili! Podobne, ako v minulých rokoch, tak aj tento čitateľov čakajú štyri kolá, na ktorých konci zostane len jeden „víťaz“ s titulom najhorší slovenský seriál sezóny.

Prvé kolo sa začína 2. júla a hlasovanie bude ukončené 8.7. Na jeho konci z rebríčka vypadnú až štyri seriály, ktoré sa vyhnú hanbe. Druhé kolo na seba nenechá dlho čakať, hlasovanie sa rozbehne 9. júla a ukončí sa 15. júla. Na jeho konci vypadnú tri seriály zoznamu.

OBI-WAN KENOBI Čítajte aj Je toto splnený seriálový sen? Disney+ vytasilo svoj tohtoročný megahit na divákov

Tretie kolo odštartuje 16. júla a posledné hlasy odovzdáte 22. júla a čitatelia budú vyberať zo šestice najhorších seriálov. Všetko vygraduje vo štvrtom kole, v ktorom z finálovej trojky vyberiete len jeden najhorší seriál, hlasovanie sa ukončí 29. júla. Vyhodnotenie bude 27. augusta, spolu s výsledkami augustovej ankety o najlepší slovenský seriál.

machaj, ľuboš machaj, Čítajte aj Nový šéf RTVS: Najväčší problém je spravodajstvo, budem ho prioritne riešiť

1. Oteckovia – TV Markíza

Seriálová stálica Markízy divákom robila spoločnosť celú televíznu sezónu, pričom zlom nastal v júni, keď bol odvysielaný posledný diel. Oteckovia majú za sebou najhoršiu sezónu, keď ich porazila konkurenčná šou Bez servítky. Dlhodobo klesajúca sledovanosť prinútila Markízu konať a niekoľkoročný projekt ukončiť.

2. Susedia – TV Markíza

Kedysi úspešný sitkom má za sebou najťažšiu sezónu, keď po niekoľkých týždňoch vo vysielaní bol nenápadne stiahnutý z ponuky, sledovanosť nedosiahla požadované parametre. Už niekoľko mesiacov je okolo vysielania ďalších častí hrobové ticho.

3. Horná Dolná – TV Markíza

Na vlas podobná situácia ako so Susedmi. Komediálna stálica má takisto za sebou najmenej úspešné sezóny. Síce televízia oficiálne nepotvrdila koniec nakrúcania, herci vo svojich vyhláseniach povedali, že padla posledná klapka.

4. Sestričky – TV Markíza

Markíze sa na jeseň nedarilo ani so Sestričkami. Štvrtá séria padla na polovičné čísla, nezvládla konkurenciu jojkárskej Nemocnice. Piata séria je síce potvrdená, no nasadenie je otázne.

5. Pán profesor – TV Markíza

Tretia séria opäť potvrdila status hitu, diváci sa stále nevedia nabažiť Sama Vozára. Na jeseň odštartuje 4. séria.

6. Druhá šanca – TV Markíza

Totálny trhák celej sezóny. Príbeh lekára, ktorý stratil pamäť a 12 rokov života uchvátil slovenské publikum. Každá epizóda prinášala vysoké nadpriemery a rekordy. Na jeseň odštartuje 2. séria.

7. Šťastní vs. Šťastní – TV Markíza

Komediálna novinka rekordy nepriniesla, no dokázala si udržať stabilnú priemernú sledovanosť. Netradičný príbeh o dvoch rodinách, ktoré po 16 rokoch zistili, že im vymenili synov v pôrodnici nemá potvrdené pokračovanie.

8. Svätý Max – TV Markíza

Rodiny Šťastných vystriedal vo vysielaní ďalší netradičný seriálový kúsok. Zlodej, ktorý sa náhodou ocitol v úlohe kňaza v malom meste, kde navyše spôsobil doslova „poprask“. Takisto nie je známe, či tento formát bude pokračovať.

9. Nemocnica – TV JOJ

Absolútny trhák Jojky sezóny 2021/2022. Najnovšia lekárska dráma od začiatku vysielania zvalcovala všetko, čo jej stálo v ceste. Stabilná sledovanosť okolo 500 a viac tisíc divákov zlynčovala Markíze viaceré formáty, či už seriálové alebo licencované šou. Nová séria objaví už na jeseň.

10. Hranica – TV JOJ

Jojka predstavila aj svoj nový dlhodobý denný seriál z netradičného pašeráckeho prostredia, ktorý si drží svoju stabilnú divácku základňu. Nakrúcanie pokračuje, dokonca premiéry diváci uvidia aj cez leto.

11. Ultimátum – TV JOJ

Jojka sa pustila aj náročnejšej produkcie a predstavila unikátnu rukojemnícku minisériu, ktorá vznikla v koprodukcii s Českou televíziou.

12. Uhorčík – TV JOJ

Jojka na jeseň minulého roku stihla odvysielať aj druhú sériu satirického seriálu Uhorčík, pripravených bolo šesť častí.

13. Priznanie – RTVS

Po dvoch rokoch RTVS ponúkla divákom voľné pokračovanie hitu Hniezdo, tentokrát pod názvom Priznanie. Opäť išlo o jeden z najväčších seriálových hitov verejnoprávnej televízie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022