Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix sa so seriálmi nepára! Po zlých výsledkoch ruší hviezdne obsadenú komédiu

Vesmírna paródia na Donadla Trumpa sa končí po dvoch sériách.

17.05.2022 07:00
space force, Foto:
Dve série a hotovo! Seriál Space Force nenaplnil očakávania, tak končí.
debata (2)
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci spôsobili ošiaľ: Sledovanosť vystrelila. Uvidia Slováci to, čo u nás nakrútilli?

Najväčší streamovací hráč na trhu sa posledné týždne otriasa v základoch. Po zlých hospodárskych výsledkoch a obrovskom prepade na burze, strate predplatiteľov a ďalšiemu úbytku predplatiteľov v najbližších mesiacoch, robí obrovské škrty. Priebežne sa rušia viaceré projekty, rušia sa aj rozbehnuté seriály, ktoré nedosiahli požadovanú odozvu a najmä, ide sa šetriť. Vyzerá to tak, že Netflix končí zlaté seriálové časy, keď nalieval miliardy dolárov do vlastnej produkcie, len aby si udržal vedúcu pozíciu na trhu. Pritom kvantita išla nad kvalitu.

Netflix Čítajte aj Netflix koná raketovo rýchlo! Lacnejšie predplatné spojené s reklamami chce zaviesť už čoskoro

Toto by sa malo zmeniť! Netflix bude inak posudzovať úspešnosť filmov a seriálov, čo v preklade znamená, že toho bude menej a opäť by sa mala vrátiť aj kvalita k predplatiteľom. Ďalšou obeťou škrtov je komediálny sci-fi seriál Space Force. Ten sa končí po dvoch sériách a celkovo dvadsiatich častiach. Zaujímavosťou je, že tento seriál bol plný hviezd. Hlavnú úlohu stvárnil komik a herec Steve Carrell, v deji sa objavil aj John Malkovich alebo Lisa Kudrow z Priateľov.

oteckovia, Čítajte aj Obrovský zvrat v Markíze: Končí sa jej seriálový pilier, finále môže prísť rýchlo

Dej Space Force vtipným spôsobom parodoval samostatnú ozbrojenú zložku armády USA, ktorú zriadil bývalý prezident USA Donald Trump. Doterajšími zložkami sú pozemné jednotky označované ako armáda, mariňáci, námorníctvo, pobrežná stráž a letectvo.

Netflix si od tohto seriálu sľuboval veľa. Napokon recenzie boli vlažné, ale aj samotná sledovanosť. Druhá séria sa nedostala ani rebríčka TOP 10 najsledova­nejších titulov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Space force