Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kaley Cuoco sa vracia ako Letuška! Bála som sa nakrúcať druhú sériu, hovorí

Seriál Letuška (The Flight Attendant) je dostupný na HBO Max a od 22. apríla sa spustilo vysielanie druhej série tohto hitu. Prečítajte si exkluzívny rozhovor s herečkou Kaley Cuoco, známou zo seriálov Letuška alebo Teória veľkého tresku.

24.04.2022 07:00
letuška, kaley cuoco, Foto:
Druhá séria hitu Letuška je dostupná na HBO Max.
debata

Prvá séria Letušky mala obrovský úspech. Tušili ste, že sa dočká takéhoto ohlasu?

Preboha, nie, ani na sekundu! Stále som v šoku. Bála som sa urobiť druhú sezónu, pretože som nevedela, ako by sme to mohli vylepšiť. Ale nakoniec sme urobili pokračovanie a myslím si, že druhá séria je väčšia a lepšia ako prvá. Urobili sme oveľa viac. Máme viacero verzií Cassie. A bolo to ako vrátiť sa k rodine, vidieť znova všetky tieto postavy, vrátiť sa späť a stretávať sa s novými postavami. Bude to poriadne divoká jazda!

lets dance, Čítajte aj Ďalší prekvapujúci odchod z Let's Dance... Šou sa stala víťazom Veľkej noci

Cítili ste pred druhou sezónou nervozitu?

Bola som nervózna. Keď je niečo dobré, ako to vylepšiť? Tlačíte na seba znova a znova, pýtate sa samej seba ‚Ako to môžeme urobiť?‘. A potom, keď som počula, že hrám päť verzií Cassie, povedala som si ‚ok!‘ Potrebovala prísť na to a uistiť sa, že každá postava je jedinečná a zaujímavá, takže sa nepozeráte na päť rovnakých vecí tou istou optikou. Chcelo to veľa sily a emócií. Bolo tam veľa vzostupov a pádov pre samotnú postavu, ale aj pre mňa. Bolo to naozaj šialený zážitok.

Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum. Čítajte aj Seriálová udalosť sezóny s veľkou diváckou stratou: Toto je ťažké sústo pre Jojku

Prvá séria bola založená na knihe, zatiaľ čo druhá séria nemá rovnaký zdroj materiálu – ako sa rozhodlo, ako bude Cassieina cesta pokračovať?

Vedeli sme, že budeme opäť cestovať a vybrali sme si Island a Berlín. Pomyslela som si, že sme blázni, ale mali sme tam tie najlepšie zážitky! Bolo to pre mňa také strašidelné, že nám ľudia už neuveria. Priestor mysle (kde sa v prvej sérii stretávala Cassie a mŕtvy Alex) bola veľmi špecifická časť našej šou, a tak sme to chceli ponechať na druhú sériu, ale bolo to ako: „Ako to urobíme?“ Nechceli sme robiť to isté, takže to bolo ako: „Kto sa tam stretne a prečo tam sú?“ Potom sme si uvedomili, že sa potrebuje stretnúť so sebou a so všetkými verziami seba samej. Veci, ktoré nenávidí a osobami, ktorými chce byť. Keď som sa dozvedela, ako to budeme musieť natočiť, povedal som si: „Ako toto chceme urobiť?“ (smiech).

the morning show, Čítajte aj Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Aké bolo teda nakrúcanie?

Bolo naozaj náročné! Množstvo príprav a práce, ktorú vynaložilo toľko ľudí. Nikdy som nič také nevidela. Náš tím sa stretol s tímom Orphan Black, pretože urobili podobnú vec a veľmi nám pomohli, ale bola to veľká výzva a nikdy som nerobila čokoľvek podobné. V podstate som pracovala sama proti sebe. Prišla som ako jedna Cassie a nakrútili sme potrebnú scénu, potom som sa zmenila na ďalšiu Cassie. Pozrela som sa, ako sme to nakrútili, potom ma umiestnili na scénu a doslova som pracovala proti sebe, takže som musela byť veľmi presná v načasovaní, čo bolo pre mňa veľmi zvláštne. Som typ herečky, ktorá nechce vedieť, čo bude nasledovať, ale v tomto procese som musela.

Bolo niekoľko dní, keď som hrala všetkých päť verzií Cassie. Bolo tam viacero dvojníkov, veľa z týchto dievčat ma zastupovalo a museli sa naučiť všetky dialógy. Pracovali mimo kamier so mnou a nesmierne mi pomohli, boli neuveriteľné. Bola to výzva pre každého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #HBO Max #seriál The Flight Attendant