Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dychberúce zábery! Seriálový Pán prsteňov konečne odhalil svoju podobu

Pozrite si prvý teaser trailer k najdrahšiemu seriálu sveta! Streamovacia platforma Amazon Prime Video investovala až miliardu dolárov do legendárneho diela spisovateľa J.R.R. Tolkiena a prvé zábery zo seriálu dávajú tušiť, že pôjde o epický kúsok.

14.02.2022 08:31
pán prsteňov, Foto:
Vonku sú prvé zábery zo seriálového Pána prsteňov.
debata
survivor, Čítajte aj Ťažké časy pre Markízu: S okamžitou platnosťou radikálne opäť mení program

Počas nedeľného Super Bowlu zverejnila Amazon minútový trailer, ktorý v prvých náznakoch ukazuje zábery z dlho očakávaného seriálu, ktorý sa pripravuje už niekoľko rokov. Prvá séria bude mať premiéru v piatok, 2. septembra. Celkovo tvorcovia predstavia osem epizód, pričom sa už aktívne pripravuje aj druhá séria a v hre je niekoľko spin-offov.

chlap, šéfka, duch, Čítajte aj Veľký úspech! Slovenskí tvorcovia valcujú v Čechách, nakrúcajú tam najviac seriálov

Dej seriálu vezme divákov opäť do Stredozeme a jej Druhého veku, teda tisícky rokov pred udalosti z filmov. Neexistuje „jeden prsteň moci“, zlo v podobe Morgotha je porazené, ríše sú na vrchole vlastnej epochy a pád do temnoty je nevyhnutný. Tieň sa opäť začne vkrádať medzi bytosti a mier visí na vlásku. Tvorcovia sa rozhodli vyrozprávať doteraz nepoznané príbehy, ktoré ukážu aj staré známe postavy, len v omnoho mladšej verzii. Aj v prvej upútavke je vidno mladú elfku Galadriel alebo Elronda.

Jursky svet2 Čítajte aj Dinosaurie šialenstvo ožíva, ekologická katastrofa sa blíži. Pozrite si prvý trailer k novému kinohitu

Hlavná zápletka bude o vzniku prsteňov moci, ktoré si jednotlivé rasy dali vyrobiť a následne ich zviazal ten „Prsteň“, ktorý vyrobil Sauron, aby všetkých ovládal. A práve známy nepriateľ bude hybnou silou deja. Síce by sa v tejto sérii nemal objaviť, ale vyšle svojho zástupcu, ktorý bude manipulovať jednotlivými rasami, aby prikývli na potrebu prsteňov. A cesta do záhuby sa tak postupne začne otvárať.

Pozrite si prvý teaser trailer k novému seriálu, ktorý na jeseň ovládne seriálový svet! Omnoho viac záberov sa očakáva v plnohodnotnom traileri, ktorý sa mal objaviť v najbližšom období.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amazon Prime Video #seriál The Lord of the Rings: Rings of Power