Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dinosaurie šialenstvo ožíva, ekologická katastrofa sa blíži. Pozrite si prvý trailer k novému kinohitu

Jurský svet: Nadvláda spojí bývalé hviezdy z roku 1993 s novými.

12.02.2022 07:00
Jursky svet2 Foto:
Tri hviezdy z niekdajšieho Jurského parku sa vrátia do nového filmu Jurský svet: Navláda. Zľava: Jeff Goldblum, Sam Neill a Laura Dernová.
debata (1)

Spoločnosť Universal Pictures predstavila prvý trailer k očakávanému tohtoročnému trháku Jurský svet: Nadvláda. Ide o film zo série Jurský svet, ktorý má opäť pod palcom režisér Colin Trevorrow. Jeho film Jurský svet z roku 2015 patrí s príjmami 1,7 miliárd dolárov k najzárobkovejším filmom vo svete. Snímka príde do na veľké plátna 9. júna.

Hviezdy z novej jurskej generácie v podaní Chrisa Pratta a Brycea Dallasa Howarda spoja sily s niekdajšími hrdinami Jurského parku. Sam Neill, Laura Dernová a Jeff Goldblum sa vrátili, aby opäť stvárnili Alana Granta, Ellie Sattlerovú a Iana Malcolma.

Tom Hanks Čítajte aj Keď sa do filmu zapojí Tom Hanks, začne sa bitka. Jeho najnovší film predali za rekordnú sumu

„Ľudia a dinosaury nemôžu koexistovať. Vytvorili sme ekologickú katastrofu, hovorí Laura Dernová ako doktorka Ellie Sattlerová. Dej sa odohráva štyri roky po udalostiach z filmu Jurský svet: Zánik ríše. Po zničení Isla Nublar dinosaury žijú a lovia "v ľudskom svete“. Táto krehká rovnováha pretvorí budúcnosť a raz a navždy určí, či majú ľudské bytosti zostať hlavnými predátormi na planéte, ktorú teraz zdieľajú s najobávanejšími tvormi histórie.

let´s dance, lets dance, Čítajte aj Ťažiskové šou v roku 2022: Markíza po 5 rokoch vráti tanečnú šou a to nie je všetko!

Universal Pictures spolu s Amblin Entertainment sľubujú dosiaľ nevídané dinosaury, krkolomnú akciu a prevratné vizuálne efekty.

Pozrite si nový trailer k filmu Jurský svet: Nadvláda:

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jurský svet: Nadvláda