Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jennifer Aniston bude ďalej rozosievať síru! Tento seriál sa dočká novej série

Fanúšikom seriálu The Morning Show padol kameň zo srdca! Streamovacia platforma Apple TV+ potvrdila vznik aj tretej série. Hoci druhá séria sa končila veľkým cliffhangerom, vôbec nebolo isté, že seriál bude pokračovať.

24.02.2022 07:00
the morning show, Foto:
Seriálový hit The Morning Show dostáva tretiu sériu!
debata
šťastní vs. šťastní, krajčiová, Čítajte aj Prekvapujúca sledovanosť: Oteckovia v problémoch, Bez servítky silnie, Šťastní zvrátili prepad

Kde bol háčik? Apple TV+ uzavrela zmluvu len na dve série a 20 epizód, čiže s koncom druhej série sa platnosť prvého kontraktu skončila. Lenže vlajková loď tejto malej streamovacej služby naplno opantala svet a diváci chcú vidieť ďalšie osudy seriálu, ktorý ukazuje toxické televízne zákulisie. Mnohí tvrdia, že je to exkurzia do reálneho sveta televízie a preto The Morning Show každou časťou vyrážala dych.

all of us are dead, Čítajte aj Slováci si zamilovali ďalší kórejský krvák! Netflix valcuje s uletenou zombie drámou

Navyše do seriálu sú angažované najväčšie herecké megahviezdy súčasnosti – Jennifer Aniston a Reese Witherspoon a ich pracovné kalendáre sú naplnené na prasknutie, fanúšikovia sa obávali, že po vypršaní ich zmlúv sa vrhnú na iné projekty a The Morning Show pôjde na druhú koľaj. Zdá sa, že si obe herečky svoje brilantne napísané charaktery zamilovali a chcú v nich pokračovať aj naďalej. Tvorcovia potvrdili, že tretia séria je istá! A dokonca seriál dostane nových showrunnerov, aby do deja vniesli ešte viac šokujúcich zápletiek.

ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios Čítajte aj Šokujúci film o naivite a dôvere. Podvodník z Tinderu zvádzal ženy, dodnes splácajú jeho dlhy...

Absolútnou devízou tohto seriálu sú herecké výkony. Všetkým kraľuje Jennifer Aniston alias egocentrická Alex Levy. Herečka predvádza dychberúci výkon a dramatická poloha jej sedí. Jej postava je zlá, protivná, hlučná, neraz falošná, no mimoriadne citlivá. Svoje slabiny musí zakrývať zlými povahovými črtami. Slabosť v televíznom biznise môže znamenať koniec, čoho sa ona bojí viac ako smrti.

Druhé pokračovanie a jeho dej ťažilo z obvinení z rasizmu, samovraždy kolegyne, ktorá neuniesla obťažovanie. Razom sa milióny divákov po USA dozvedelo, ako to reálne vyzerá v zákulisí televízie UBA a to sa nikdy nemalo stať! Teraz vedenie musí potichu zametať stopy, vyrábať pozitívne PR, svedkov podplatiť, utíšiť a upriamiť pozornosť niekam inam. Dej sa oproti jednotke posunul takmer o rok a v televízií je mimoriadne horúco, samozrejme pred kamerami vládne len idylka. Hlavnou úlohou riaditeľa je dostať späť na obrazovky milovanú Alex Levy, ktorá dobrovoľne odišla, odštartovať streamovaciu službu tak, aby nebola prepadák, zamiesť všetky škandály pod koberec a tváriť sa, že nikdy nič nestalo. To sa však blíži svetová pandémia, ktorá zmení svet, ako ho poznáme.

Matrix 4 Čítajte aj Budú padať hlavy pre nový Matrix? Žaloba je na svete, za neúspech filmu vinia HBO Max

Tretia séria by mohla uzrieť svetlo sveta na jeseň 2022, ak nakrúcanie bude prebiehať bez problémov a obmedzeniami spojenými s pandémiou. V prípade zdržaní treba rátať s jarou 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV Plus #The Morning Show