Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec obľúbenej lekárskej drámy sa nechystá! Na jeseň príde rekordná séria

Televízna legenda dostáva objednávku na, neuveriteľnú, 19. sezónu, ktorá odštartuje na jeseň 2022.

02.02.2022 07:00
ellen pompeo, greys anatomy, Foto:
Seriálový veterán pokračuje!
debata
hbo max, Čítajte aj Televízna vojna sa môže začať! Svetová platforma HBO Max prichádza na Slovensko

Podarilo sa! Seriál Grey's Anatomy (Klinika Grace) naďalej bude valcovať seriálový svet. Televízii ABC sa vyplatila snaha začať skoré rokovania s herečkou Ellen Pompeo, v priebehu januára prišlo potvrdenie o nakrúcaní 19. série. Tentokrát to išlo pomerne hladko. Pričom každý čakal, že opäť to bude vybičované do posledného momentu. O konci najsledovanejšej lekárskej drámy sveta sa hovorí už dlhší čas.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Markíza prichádza s prekvapením! Do ťažiskovej šou angažovala seriálovú hviezdu

Zlom nastal počas sedemnástej série, ktorá bola kvôli covidu skrátená, navyše kvalitatívne pomerne nevydarená. A najmä, kľúčovej postave sa končila zmluva. Bez Ellen Pompeo alias Meredith Grey by tento seriál nemohol existovať, preto sa ju snaží televízia vždy presvedčiť, aby pokračovala, hoci ona sama tvrdí, že by bol najvyšší čas skončiť. Avšak rekordné honoráre spravili svoje a Grey's Anatomy pokračuje, aktuálne sa vysiela osemnásta séria. Herečka najnovšie podpisuje len ročnú zmluvu, v minulosti to boli dvojročné kontrakty.

bridgerton, Čítajte aj Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

Situácia ku koncu sedemnástej série bola mimoriadne vybičovaná, keďže Pompeo nepodpísala zmluvu a tvorcovia dokonca napísali koniec tejto sezóny tak, že mohol poslúžiť ako koniec seriálu. Našťastie prišlo k dohode a osemnásta séria sa stala realitou.

Preto sa boj o devätnástu sériu začal pomerne skoro. A to už ešte pred koncom roka 2021. Predpokladalo sa, že rokovania nepôjdu ľahko. Pompeo v ostatných mesiacoch vo svojich vyjadreniach ešte pritvrdila. Dokonca sama apelovala na televíziu, aby nakrúcanie sa skončilo. Kompetentní jej vysvetlili, že Grey's Anatomy je stále na vrchole slávy a zarába nesmierne vysoké sumy.

tomáš maštalír, seriál chlap, Čítajte aj Toto musíte vidieť! Česká Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu s Maštalírom

O to viac bolo prekvapujúcejšie, keď televízia ABC potvrdila pokračovanie svojej vlajkovej lode. Grey's Anatomy dostáva rekordnú 19. sériu, Ellen Pompeo síce opäť podpísala zmluvu na jeden rok, stanica však jedným dychom tvrdí, že spraví všetko preto, aby sa tento seriál tak skoro neskončil. Métou je aj dvadsiata séria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy #televízna sezóna 2021/2022