Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna vojna sa môže začať! Svetová platforma HBO Max prichádza na Slovensko

HBO potvrdilo štart svojej novej streamovacej platformy pre ďalšie európske krajiny. Na toto leto ohlásila štart služba Disney+, očakáva sa tiež príchod ďalších hráčov – Skyshowtime a Discovery+. Vojna o predplatiteľa novej formy televíznej sezóny sa môže začať!

01.02.2022 10:07
hbo max, Foto:
HBO Max konečne odštartuje na Slovensku! Nová éra televízne zábavy vypukne od 8. marca.
debata (4)
televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Streamovací gigant oficiálne potvrdil štart na Slovensku! Kto k nám prichádza?

Prerod HBO GO na HBO Max sa začne na Slovensku už 8. marca. Príchod tejto služby sa týka aj ďalších 14 krajín, nebude chýbať ani Česko. HBO Max prvýkrát prinesie obľúbené tituly štúdií Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals a ďalších na jednej platforme. Najnovšie filmy od Warner Bros. budú dostupné na HBO Max už 45 dní po ich premiére v kinách, a to bez nutnosti čokoľvek doplácať. Navyše služba bude spustená so špeciálnou ponukou dostupnou pre všetkých súčasných a nových predplatiteľov, a to so zľavou 33% mesačného predplatného.

bridgerton, Čítajte aj Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

Na HBO Max budú prvýkrát na jedinom mieste k dispozícii nové aj kultové seriály a filmy spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, vrátane filmov spoločnosti Warner Bros., ktoré budú zverejnené už 45 dní po uvedení do kín. Medzi filmami spoločnosti Warner Bros., na ktoré sa môžeme tešiť, budú napríklad Matrix Resurrections, Duna, Space Jam Nová legenda, The Suicide Squad: Samovražedná misia alebo Tom a Jerry.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Markíza prichádza s prekvapením! Do ťažiskovej šou angažovala seriálovú hviezdu

K dispozícii budú aj nové seriály z pôvodnej tvorby Max Originals – Stanica 11 (Station Eleven), Sexuálny život vysokoškoláčok (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z európskej produkcie Max Originals sa na platforme objaví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Núdza nebude ani o zábavné reality show, ako je Amy v očakávaní (Expecting Amy), Amerika hľadá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerov (FBoy Island) a Selena varí so šéfkuchármi (Selena + Chef) alebo unscripted show Spolu & Hladní. Medzi programami pre deti nebudú chýbať seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballov úžasný svet, kultové animované rozprávky Looney Tunes a riekanky CoComelon.

tomáš maštalír, seriál chlap, Čítajte aj Toto musíte vidieť! Česká Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu s Maštalírom

Johannes Larcher, riaditeľ spoločnosti HBO Max International, uviedol: „Celosvetová expanzia HBO Max pokračuje rýchlym tempom. Službu spúšťame v ďalších 15 európskych krajinách, vďaka čomu sme dostupní už v 61 oblastiach po celom svete. Držíme sa stratégie a cieľa predávať službu priamo spotrebiteľom po celom svete, čo nám spolu s obľúbeným obsahom zabezpečí všetko potrebné na to, aby sme sa stali jednou z najlepších globálnych streamovacích platforiem.“

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Go #HBO Max #televízna sezóna 2021/2022