Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto musíte vidieť! Česká Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu s Maštalírom

Pozrite si prvé zábery z nového seriálu Chlap, ktorý je českou adaptáciou talianskej predlohy. U nás Druhá šanca valcuje rebríčky sledovanosti.

01.02.2022 07:00
tomáš maštalír, seriál chlap, Foto:
Seriál Druhá šanca na Slovensku slávi obrovský úspech. Podarí sa ho zopakovať aj v Čechách?
debata (2)
nemocnica, vajdová, majeský, Čítajte aj Jojka s vysokou sledovanosťou: Rekordná Nemocnica, Bez servítky zvalcovalo Oteckov

Televízia Nova v uplynulých dňoch predstavila svoje plány na jarnú časť televíznej sezóny. Podobne ako sesterská Markíza, tak aj ona divákom ponúkne viacero premiérových titulov. Mnohé z nich dobre poznajú aj slovenskí diváci, keďže sa vysielajú prostredníctvom stanice Nova International. Medzi avizovanými novinkami je aj adaptácia talianskeho seriálu DOC – Nelle tue mani, ktorý sa na Slovensku vysiela pod názvom Druhá šanca a žne veľké úspechy.

druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

V Čechách seriál dostal drsnejšie pomenovanie – Chlap. Zaujímavosťou je, že do formátu bol angažovaný Tomáš Maštalír. A nielen on, na seriáli sa podieľajú aj slovenskí tvorcovia z D.N.A. Production, producent Rasťo Šesták a režisér Peter Bebjak.

Televízia Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu.... Foto: TV Nova
tomáš maštalír, seriál chlap, Televízia Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu. Seriál Chlap uvidia diváci už čoskoro.

Keďže ide o adaptáciu zahraničnej predlohy, základný príbeh je rovnaký. Opäť je tu špičkový lekár Ondřej Frank, ktorý je nekompromisný odborník, no absentujú uňho pozitívne osobnostné črty ako empatia. Celý jeho život sa zmení, keď ho otec zosnulého pacienta postrelí do hlavy a posledných dvanásť rokov života je preč. Frank tak musí začať od nuly.

bridgerton, Čítajte aj Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

Zaujímavosťou je, že Tomáš Maštalír bude v tomto seriáli hovoriť po česky, čo je novinka. Doteraz, aj v koprodukčných filmoch hovoril vždy po slovensky. Ako mu to ide? Pozrite si prvé zábery zo seriálu Chlap!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #TV Nova #seriál Druhá šanca #DNA Production