Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza prichádza s prekvapením! Do ťažiskovej šou angažovala seriálovú hviezdu

Trhový líder poriadne prekvapil! Do Let's Dance nečakane angažoval jedenásty pár! Kto ho bude tvoriť?

01.02.2022 09:08
debata
Markíza prišla s prekvapením. Dodatočne... Foto: TV Markíza
marek fašiang, oteckovia, Markíza prišla s prekvapením. Dodatočne ohlásila príchod Mareka Fašianga do siedmej série Let's Dance.

Len minulý týždeň televízia postupne zverejnila informácie o nadchádzajúcej sezóne Let's Dance, ktorá by mala na obrazovky vtrhnúť začiatkom marca. Vyzeralo to tak, že išlo o kompletnú zostavu. Omyl! Na parket sa tento rok postaví jedenásť párov a celkovo by sa mali fanúšikovia šou dočkať desať priamych prenosov, ktorými, po novom, bude sprevádzať Viktor Vincze. Ten si vôbec po prvýkrát vyskúša moderovanie takéhoto veľkého projektu.

bridgerton, Čítajte aj Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

Končí sa tak éra legendárneho dua Adela a Pyco. Avšak diváci o Adelu neprídu. Tá si v novej sérii sadne za porotcovský pult. Doplnia ju stálice – Ján Ďurovčík a Tatiana Drexler.

Odhalila sa aj hviezdna zostava, Markíza odhalila desať známych osobností, ktoré smerujú na parket! Dámsku časť zastúpi Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Dominika Cibulková a hviezdička z reality šou Love Island Aicha.

tomáš maštalír, seriál chlap, Čítajte aj Toto musíte vidieť! Česká Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu s Maštalírom

Pánsku zostavu vytvorí Ján Koleník, Adam Bardy – obaja aktuálne hrajú v seriáli Druhá šanca. Nebude chýbať Fero Joke, Attila Végh a Michal Kovačič.

Aktuálne prichádza informácia, že do šou mieri aj hviezda Oteckov – Marek Fašiang! „Oslovenie na účinkovanie v Lets's Dance bola pre mňa pocta. Veľmi sa teším, aj keď to bude pre mňa ako netanečníka obrovská výzva,“ povedal obľúbený herec pri potvrdení účasti v Let's Dance.

Siedma séria by mala odštartovať na obrazovkách Markízy začiatkom marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let´s Dance #Marek Fašiang