Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to nový komediálny hit? Zoznámte s markizáckou novinkou Šťastní vs. Šťastní

Už v stredu večer bude mať premiéru úplne nový markizácky komediálny seriál. Zoznámte sa s postavami!

12.01.2022 07:00
šťastní vs. šťastní, Foto:
Nový komediálny seriál uvedie televízia Markíza už 12. januára.
debata (1)

Bohatá rodina Šťastných

  • Viktor Šťastný (Dušan Cinkota) nevyrastal ako boháč. A teraz boháč je a preto svoje peniaze každému rád otrieskava o hlavu. Je ako páv, ktorý namiesto farebného peria ukazuje farebné peniaze. Tvrdo celý život pracoval, tak prečo by si teraz nemohol kúpiť helikoptéru? A ak si sused postaví bazén, tak prečo by si Viktor nemohol postaviť väčší? Našťastie má milujúcu ženu, ktorá mu to toleruje. Nanešťastie má drzého syna, ktorý mu to netoleruje. Práve preto má Viktor Šťastný vysoký krvný tlak.
druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál
  • Lýdia Šťastná (Lucia Hurajová) má šťastný život. Má milujúceho manžela a zdravé dieťa. A je bohatá. Bohatstvo je vždy pekný bonus. Jediné, čo jej robí vrásky na čele je vzťah jej manžela a jej syna. Ona sama z duše neznáša konflikty v rodine, ale rokmi praxe sa ich naučila riešiť po svojom. Manželovi vždy ponúkne masáž tváre a synovi dovolí čokoľvek. A čo upokojuje ju? Vázy. V tichom kúte domu má svoju keramickú dielňu, kde modeluje vázy. A keď ju neupokoja, tak ich roztrieska.
hranica, Čítajte aj Kto nepašuje, nie je občan ukrajinského pohraničia! Pobaví Jojka Slovákov?
  • Adam Šťastný (Adam Kubala) je drzý. Rád provokuje a rád robí hlúposti a vďaka prirodzenému šarmu sa mu všetko odpúšťa. Čo sa stane keď pohár trpezlivosti pretečie a je nútený čeliť následkom? Tak vtedy vyzerá ako srna, keď na ňu v noci zasvieti svetlo auta. Hľadá útechu u svojej mamičky. Je prekvapivo zraniteľný a citlivý na niekoho, kto sa rád baví na úkor iných.
Markizácky seriál Šťastní vs. Šťastní Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Prvá séria seriálu Šťastní vs. Šťastní.

Chudobná rodina Šťastných

  • Jozef Šťastný (Marián Miezga) nie je v živote veľmi šťastný. Je skôr smoliar, ale môže si za to sám. Radšej by v marci kúpil z posledných rodinných peňazí petardy, ktoré predá na Silvestra. Vraví sa tomu dlhodobá investícia. Čítal o tom v novinách. Nie je zlý človek a snaží sa, ale jeho snaha pomôcť narobí vždy viacej problémov ako osohu.
brazen Čítajte aj Novinky na Netflixe: Pozrite sa, ktoré filmy sa tento týždeň dostávajú do streamovacieho obehu
  • Katarína Šťastná (Helena Krajčiová) je rázna žena, ktorá najprv kričí a až potom sa pýta. Má silný morálny kompas. Nechce byť so svojimi deťmi kamarátka, chce byť ich mama. Rodičovstvo nie je súťaž v popularite. To isté si myslí aj o manželstve. Pod tvrdou škrupinou sa ale skrýva… ešte jedna tvrdá škrupina. Ale pod ňou je citlivá osoba. Asi. Alebo je matrioška tvrdých škrupín.
  • Šimon Šťastný (Max Bolf) je počítačový génius. A hlupák, keď príde na interakciu s ľuďmi. Najviac sa to prejavuje, keď sa má baviť s dievčatami. Je to trochu problém, lebo má 16 a ešte nikdy nemal frajerku. Ani bozk. Ak sa nepočíta bozk od mamy. Je ale vždy ochotný každému pomôcť a váži si každú maličkosť. Najviac by si vážil, ak by sa s ním porozprávalo nejaké dievča.
Dont look up2 Čítajte aj Lesk a bieda Don't Look Up. Čo chýba najúspešnejšiemu film Netflixu posledných týždňov k dokonalosti?
  • Starký Ivan (Laco Konrád) je múdry muž. Nemá vzdelanie, ale je to múdry muž. Načerpal všetky svoje vedomosti z krčiem po celom Slovensku. Aj keď už nie je najmladší, tak nepoľavuje. Užíva si každý deň akoby mal byť jeho posledný. Je dokonca ochotný zaľúbiť sa. A to už je na staré kolená najväčšie bláznovstvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Šťastní vs. Šťastní