Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepredstaviteľné sa stáva skutočnosťou: Kultová Kobra 11 končí... alebo nie?

Naozaj neporaziteľný, "nesmrteľný", najlepší vyšetrovateľ všetkých čias - Semir Gerkan odchádza do výslužby? Nepremeškajte slovenskú premiéru rozlúčkovej série kultového nemeckého seriálu. Je to naozaj koniec? Alebo je nádej, že sa tím diaľničnej polície ešte objaví na obrazovkách? Všetko vieme!

16.12.2021 07:00
kobra 11, Foto:
Kobra 11 smeruje k svojmu seriálovému záveru! Televízia Markíza a Dajto uvedú poslednú sériu od 17. decembra.
debata
ján koleník, DOC, doc, Čítajte aj Markíza chystá novú lekársku drámu s Koleníkom! Bude to hit tohtoročnej zimy?

Na obrazovky televízie Markíza a Dajto od piatka 17. decembra prichádza v premiére záverečná 26. séria, v ktorej sa príbehy seriálových postáv uzavrú. Semir zakončuje seriál vo väzení, je vyšetrovaný kvôli udalostiam v Istanbule, kde sa kvôli matke zaplietol s dílermi drog. Jeho parťáčka Vicky potrebuje novú obličku. Zachrániť ju môže jej bývalý priateľ Marc, lenže ten zmizol… Zatiaľ čo sa ho Vicky snaží vypátrať, skončí v zajatí a ak sa nedostane včas na dialýzu, hrozí jej smrť. Semir tak musí nájsť spôsob, ako kolegyňu zachrániť. Či sa mu to podarí, uvidíte vo veľkom finále seriálu na Markíze 22. decembra.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Pokračovanie Sexu v meste šokovalo! Prvá epizóda ovalila poriadnymi zvratmi
Posledná séria Kobry 11 sa predstavuje! Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Záber z poslednej série Kobry 11.

Je to naozaj koniec?

Ťažko sa tomu verí, že by sa Semir stratil z dohľadu. Celé štvrťstoročie sledovali diváci v 120 krajinách sveta (vrátane Slovenska) strhujúce príbehy príslušníkov nemeckej diaľničnej polície, ktoré poznali pod názvom Kobra 11. A teraz by mal byť koniec? Nemecká televízia RTL prišla s naozaj šalamúnskym riešením. Ako spraviť veľkú reklamu svojmu seriálovému hitu? No predsa, oznámiť jeho koniec. A po odvysielaní osemdielnej sezóny vyrukovať so správou, že Kobra 11 sa vráti, no nie ako seriál.

farma 13 Čítajte aj Top sledovanosť za štyri roky! Kontroverzne vnímané finále Farmy trhalo rekordy

V roku 2022 sa Kobra vráti ako celovečerný film. A nezostane iba pri jednom! Tvorcovia však už medzičasom stihli na rok 2022 avizovať sériu celovečerných filmov, v ktorých nemôžu chýbať ani Semir Gerkhan (Erdogan Atalay) a Vicky Reisingerová (Pia Stutzenstein). Televízia tak našla riešenie, ako udržať pri živote slávnu značku a zároveň aj ako na finančne náročnej produkcii projektu niečo ušetriť. A najmä udržať fanúšikov v strehu a zabezpečiť si tak dostatočne vysokú sledovanosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Dajto #televízia Markíza #seriál Kobra 11 #televízna sezóna 2021/2022