Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza chystá novú lekársku drámu s Koleníkom! Bude to hit tohtoročnej zimy?

Televízia Markíza nenecháva nič na náhodu a v roku 2022 chce divákom predstaviť úplne nový dramatický seriál, ktorý sa mohol stať veľkým hitom. Dôvodov je viac. Hlavnú úlohu stvárni obľúbený herec Ján Koleník, ktorý sa predstaví v diametrálne inej hereckej polohe, na akú sú diváci zvyknutí.

16.12.2021 07:00
ján koleník, DOC, doc, Foto:
Na obrazovky Markízy mieri nová lekárska dráma s názvom DOC s Jánom Koleníkom v hlavnej úlohe.
debata
kobra 11, Čítajte aj Nepredstaviteľné sa stáva skutočnosťou: Kultová Kobra 11 končí... alebo nie?

Sekundovať mu bude napríklad Vladimír Kobielsky z Oteckov, ale mladý začínajúci herec Adam Bárdy z Pána profesora. Markíza potrebuje etablovať vo svojej ponuke novinky, ktoré by jej mohli vydržať v portfóliu niekoľko sezón, keďže viaceré niekdajšie hity postupne klesajú v obľube. Zoznámte sa s novinkou Druhá šanca, ktorá by sa do vysielania dostať už v priebehu januára!

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Pokračovanie Sexu v meste šokovalo! Prvá epizóda ovalila poriadnymi zvratmi

Druhá šanca je moderný, originálny a napínavý dramatický seriál, ktorý má potenciál osloviť a nadchnúť širokú skupinu divákov. Ide o slovenskú adaptáciu úspešného talianskeho seriálu DOC – Nelle tue mani, ktorý od 26. marca 2020 vysiela tamojšia televízia Rai 1. O jeho univerzálnosti svedčí, že medzičasom už bol vysielaný aj v Španielsku, Portugalsku, Francúzsku, Brazílii, Mexiku, či Slovinsku, a distribuovaný bol tiež do Anglicka.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Fantastické zvery opäť prichádzajú! Pozrite si nový trailer so slovenským dabingom

MUDr. Andrej Fabián je jedným z najlepších interných lekárov na Slovensku, ale jeho vzťah k pacientom je úplne neosobný. Nevolá ich menami, ale číslom postele. Nezaujíma ho ich osobný život, iba laboratórne správy. Nulová empatia, nulový súcit, nulová emocionálna angažovanosť. Jednej noci ho však osobný život pacienta, ktorý zomrel na jeho oddelení, kruto dobehne: pacientov otec, zúfalý od žiaľu, ho strelí do hlavy.

Mortal Kombat Čítajte aj Milujete akčné trháky? Pozrite sa, ktoré sa nedávno dostali na HBO Go

Fabián nezomiera, ale keď sa prebudí, rýchlo si uvedomí, že to, čo sa mu stalo, je možno oveľa horšie ako smrť: zranenie hlavy vymazalo všetky jeho spomienky za posledných dvanásť rokov. Jediná vec, na ktorú sa Fabián môže upnúť, aby neupadol do zúfalstva, je vrátiť sa k svojej práci. Ale niečo sa v ňom zmenilo: byť pacientom úplne prevrátilo jeho prístup k medicíne. A hoci sa teraz nemôže spoliehať na svoje lekárske znalosti, ktoré sú 12 rokov staré, môže využívať svoju obnovenú schopnosť emocionálneho zapojenia.

Zaujímavosťou je, že česká Nova takisto nakrúca vlastnú verziu tohto seriálu a hlavnú úlohu v ňom stvárni Tomáš Maštalír.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #TV Markíza #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #rok 2022 #seriál Druhá šanca