Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová udalosť tohto roka na Netflixe je tu! Dva roky čakania sa končia

Konečne je to tu! Prichádza druhá séria Zaklínača po dvoch rokoch čakania. Netflix sprístupnil novú osmičku epizód od piatku, 17. decembra.

17.12.2021 07:00
zaklínač, witcher, henry cavill, Foto:
Dobrou správou je, že Zaklínač má potvrdenú už aj tretiu sériu.
debata (1)
vianoční oteckovia, oteckovia, Čítajte aj Prekvapenia od Markízy sa nekončia! Tešiť sa môžete aj na vianočný špeciál...

Len málokto by čakal, že na pokračovanie Zaklínača sa bude musieť čakať presne dva roky. Pôvodné plány hovorili, že sa osmička nových častí dostane k divákom začiatkom roka 2021. Už to bolo pre fanúšikov doslova mučenie, keďže prvá séria mala premiéru tesne pred Vianocami 2019.

spider-man, spiderman, tom holland, zendaya, Čítajte aj Kritici nešetria ódami na nového Spider-mana! A Slováci? Máte smolu, kiná sú zavreté

Avšak prišla pandémia koronavírusu a nakrúcanie zakapalo na niekoľko mesiacov. Dokonca štáb mal stráviť pomerne značný čas stráviť aj na Slovensku, nebolo to možné. Napokon všetky epizódy vznikli vo Veľkej Británii a filmári sa museli spoľahnúť na špeciálne efekty, ktoré dotvoria celú atmosféru.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Pokračovanie Sexu v meste šokovalo! Prvá epizóda ovalila poriadnymi zvratmi

Ani po reštarte produkcie to štáb a herci nemali ľahké. Viackrát sa muselo natáčanie prerušiť pre nákazu a všetko sa úmorne predlžovalo. Všetkým bolo jasné, že premiéra druhej série sa v dohľadnej dobe nestihne.

A aby toho nebolo málo, streamovací gigant potvrdil tretiu sériu pôvodného seriálu, začala sa nakrúcanie spin-off seriálu a ďalšie tituly z tohto univerza sa pripravujú. Zaklínač bude Netflixu vládnuť nasledujúcich niekoľko rokov.

ján koleník, DOC, doc, Čítajte aj Markíza chystá novú lekársku drámu s Koleníkom! Bude to hit tohtoročnej zimy?

Vyzerá to tak, že tvorcovia sa naozaj poučili z chýb prvej série, ktoré im fanúšikovia vyčítali a druhá séria Zaklínača prinesie skvelú nádielku akcie, drámy, napätie a najmä rôznych nadprirodzených postáv a hrozieb, ktoré skrížia cestu Geraltovi a Ciri. Vojna na Kontinente je nezvratná, všetko sa pomaly rozpadáva, spojenectvá, kráľovstvá. Sever bojuje s juhom, na svetlo vychádzajú netvory, ktorí by mali byť navždy v temnote. Povery o konci sveta tu boli vždy…čo ak teraz sú pravdivé?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #zaklínač #The Witcher #Vianoce 2021