Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza vytúžené pokračovanie Sexu v meste! O čom bude? To sa nevie

A uvidia ho aj Slováci a to len pár hodín po americkej premiére! Všetky časti budú, postupne, dostupné na HBO GO, od 9. decembra. Po jedenástich rokoch sa kultový seriál vracia tam, kde kedysi začínal - na televízne obrazovky s novým názvom And Just Like That (Ako to bude ďalej) - nová kapitola Sexu v meste.

08.12.2021 07:00
and just like that, sex v meste, Foto:
Nové pokračovanie Sexu v meste štartuje už 9. decembra. V rovnaký deň bude dostupné aj na Slovensku prostredníctvom HBO GO.
debata
mária terézia 5, mária terézia, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Bohatá ponuka premiérového programu a koniec Márie Terézie

Tento seriál netreba nikomu špeciálne predstavovať, pôvodný seriál bežal na HBO v rokoch 1998 – 2004 a bol symbolom televíznej revolúcie. Razom na o sexe, vzťahových problémoch začalo hovoriť nahlas. K tomu sa pridali módne kúsky na hlavných hrdinkách a milióny fanúšikov po celom svete doslova hltalo nové epizódy Carrie a spol. V roku 2008 prišlo prvé filmové spracovanie, ktoré nadviazalo na pôvodný seriál, o dva roky neskôr na strieborné plátna dorazilo druhé pokračovanie. Z neho už fanúšikovia takí nadšení neboli, čo sa prejavilo aj na tržbách.

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Ponúkne najväčší divácky valec sviatkov, mix filmov a rozprávok

Následne sa výroba tretieho filmu dostala do slepej uličky. Filmové štúdio potenciálny námet radšej odložilo, kým svet bude opäť hladný po Sexe v meste. Lenže do toho vyšli najavo nezhody medzi Sarah Jessicou Parker a Kim Cattrall a idylka o nesmrteľnom priateľstve sa razom rozplynula. Cattrall vyhlásila, že už nikdy nebude Samanthou a túto úlohu hádže za hlavu. Z času na čas sa vyrojili zaručené správy o tom, že tretí film napokon vznikne, nikdy to však nebola pravda. Až…

…kým streamovacia platforma HBO Max sa to rozhodla risknúť a vdýchnuť kultovej značke nový život. A aj bez Samanthy, hoci si to každý fanúšik vie len ťažko predstaviť. V lete tohto roka sa znova rozbehli kamery a ulicami New Yorku sa preháňala už len trojica hlavných postáv. Dobrou správou je, že nebudú chýbať aj všetky obľúbené vedľajšie postavy.

mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

Až doteraz sa podarilo utajiť, o čom nová desaťdielna séria vôbec bude. Špekuluje sa nad tým, že jedna z hlavných postáv by mala zomrieť. Všetci tipovali buď Samanthu alebo pána Božského (Chris Noth). Prvú menovanú tvorcovia vyvrátili a dúfajú, že presvedčia Kim Cattrall, aby sa vrátila do potenciálnej druhej série. Na smrť životnej lásky Carrie to taktiež nevyzerá. Šepká sa o tom, že tragická správa by mohla Carrie zastihnúť, keď sa dozvie, že zomrel Aiden – jej druhá osudová láska.

lost in space, stratení vo vesmíre, Čítajte aj Toto budú najlepšie seriálové Vianoce vôbec! Netflix vám dá tie najväčšie hity

Všetci netrpezlivo očakávajú, ako sa vysvetlí absencia Samanthy v deji. Kým niektoré zdroje hovoria o tom, že prišlo k veľkej hádke s Carrie, iné zas naznačujú, že by scenáristi poslali Samanthu za oceán a dopriali jej nový život v Londýne. Aj toto by sa malo rozlúsknuť v prvých dvoch epizódach, ktoré budú dostupné už od 9. decembra.

Matrix Čítajte aj Pokračovanie kultového Matrixu sa blíži. Pozrite si najnovší trailer!

Vonku je úplne nový trailer a ten naznačuje, že hlavné hrdinky budú opäť riešiť rodinné problémy, ale hlavná pozornosť sa zameria na novú etapu ich života. Carrie, Miranda a Charlotte majú po päťdesiatke a s tým prichádzajú rôzne zmeny a musia sa zmieriť so starnutím a novým pohľadom na život. Čo však nebude chýbať je povestný humor, nadhľad, obľúbené postavy a ženská časť publika sa iste poteší doslova z módnej prehliadky, ktorú hlavné postavy predvedú.

Pozrite si najnovší trailer k pokračovaniu Sexu v meste!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #HBO #Sex v meste #HBO Go #HBO Max #And Just Like That