Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na Jojke: Ponúkne najväčší divácky valec sviatkov, mix filmov a rozprávok

Na najkrajšie sviatky v roku je pripravená aj televízia JOJ! Tá rovnako, ako konkurencia, staví na tradičný mix filmov a rozprávok, ktoré Slováci každoročne očakávajú a nevedia si bez nich Vianoce predstaviť. Tento rok má Jojka, navyše, v talóne najväčší vianočný hit – Tri oriešky pre Popolušku, česká rozprávka bude hlavný pilier celej ponuky. Práve na Jojke Popelka uhrala v minulosti rekordnú sledovanosť nad hranicou jedného milióna a stala sa jedným z najsledovanejších programov celého roka. Tieto Vianoce očakávania sú úplne rovnaké.

07.12.2021 07:00
popelka, tri oriešky pre popolušku, Foto:
Jojka má tento rok v rukách divácky valec. Na Štedrý deň opäť odvysiela Tri oriešky pre Popolušku.
debata
mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

Televízna dvojka začne meniť svoj program postupne do vysielacej štruktúry sa vianočnú filmy, seriály, ale zábavné programy vkradnú už od 20. decembra. Tak napríklad v tento deň sa bude reprízovať vianočná epizóda Našich, o deň neskôr to budú vianočný špeciál Prázdnin. Diváci sa môžu tešiť na lahôdku v podobe Jánošíka z roku 1962/1964. Obe časti si budú môcť diváci pozrieť 20. a 21. decembra okolo tretej popoludní. V utorok, 21. decembra, priestor dostane sviatočná stálica – premiérové vianočné Inkognito.

S blížiacim sa vianočným trojdním sa bude sviatočná ponuka rozširovať. V stredu 22. decembra už bude program plný filmov a špeciálov. Už dopoludnia sa objaví film Čarovné Vianoce, Vianoce a spol., o 14:20 to bude česká klasika Traja veteráni, neskôr najnovšie spracovanie Tomb Raidera. Hlavný večerný program otvorí, v ostatných rokoch, obrovský divácky hit a neodmysliteľná vianočná klasika – Sám doma.

Štvrtok bude mať rovnakú štruktúru ako streda, najprv sa objavia reprízy z minulých dní, na ktoré nadviažu v popoludňajších hodinách iné filmy, napríklad o 13:00 to bude snímka Vianoce na ľade, krátko po pätnástej príde Hačikó: Príbeh psa a o 17:10 obľúbená klasika Princ a Večernica. Večerný program bude tvoriť premiéra animovanej komédie Grinch. Zlomyseľný zelený chlpáč Grinch plánuje zničiť Vianoce v dedinke Whoville. Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých, ale zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A tento rok sa o to pokúsi! Nasledovať bude obľúbená komédia Prázdniny s Kate Winslet a Cameron Diaz.

film 300 Čítajte aj Päť filmov, v ktorých môžete vidieť najväčšie bitky

Štedrý deň

Štedrý deň bude na Jojke naozaj štedrý. Už od rána si prídu na svoje malí aj veľkí. O 6:50 deti poteší Sobík Niko, krátko po ôsmej rozprávka Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu, o 9:30 príde na rad nové spracovanie Snehulienky s Lily Collins a Juliou Roberts v úlohe zlej kráľovnej. O 11:10 Jojka prinesie milovaný českú klasiku Císařův pekař – Pekařův císař, následne zreprízuje film Sám doma, potom sa objaví Doba ľadová 2, Doba ľadová: Mamutie Vianoce, o 17:00 zreprízuje Ľadové kráľovstvo, po ňom príde na rad špeciál Ľadové kráľovstvo: Vianoce s Olafom. O 19:00 sa diváci dočkajú vianočnej klasiky – Tri oriešky pre Popolušku. O 20:30 na Popolušku nadviaže druhé pokračovanie hitu Sám doma: Stratený v New Yorku. Neskôr večer, po 22. hodine, si prídu na svoje aj rodičia. Jojka ponúkne film Skala a krátko pred polnocou strašidelnú komédiu Krampus: Choď do čerta.

Vianoce 2021 na Jojke Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Vianoce s Olafom počas Vianoc na Jojke.
Oravský hrad Čítajte aj Máme tu miesta, ktoré zaujali filmárov zo sveta. Ktoré zahraničné filmy sa nakrúcali u nás?

Prvý sviatok vianočný

Prvý sviatočný vianočný odštartuje na obrazovkách Jojky kombináciou filmov z ostatných dní a nebudú chýbať ďalšie obľúbené programy. Hneď ráno sa objaví animovaná komédia pre deti Gnomeo a Júlia, krátko po deviatej sa ešte raz vo vysielaní otočí Princ a Večernica, nasledovať bude česká komédia Ženská na vrchole, Taxi 3, Sám doma 2: Stratený v New Yorku, o 16:30 Vládkyňa zla 2.

Večerný program bude zložený z filmu Kúzelná opatrovateľka. Keď deti prerastú rodičom nad hlavu, východiskom je nájsť vhodnú opatrovateľku. Keď však nezvládnuteľné ratolesti zlikvidujú nervy i zdravie sedemnástich vychovávateliek za sebou, pre ich nešťastného ovdoveného otca existuje iba jediné riešenie – najať záhadnú dámu Nanny McPheeovú, ktorá pri výchove neváha používať čary a kúzla. Opatrovateľka, ktorá svojím výzorom deti najprv vystraší, ich postupne mení k lepšiemu. A tak sa mení aj jej hrozivý výzor na milú a krásnu ženu. Pomôže Nanny aj osamelému pánovi Brownovi, ktorého uháňajú vydajachtivé ženy?

lost in space, stratení vo vesmíre, Čítajte aj Toto budú najlepšie seriálové Vianoce vôbec! Netflix vám dá tie najväčšie hity

Nasledovať bude veľmi vydarená bláznivá komédia Matky rebelky: Šťastné a veselé. Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie obdobie roka. Ale určite nie pre mamy! Matky rebelky chcú znova vyraziť na poriadny záťah, tentoraz na vianočné sviatky. Ale ich vlastné matky im v tom zabránia! Oslávia rebelky Vianoce ako vzorné matky? V poriadne humornom štýle sa ponesie aj noc. Krátko po polnoci si budú môcť diváci pozrieť ďalšiu bláznivú komédiu – Vianočná žúrka a potom Santa je stále úchyl.

Druhý sviatok vianočný

Druhý sviatok vianočný pojme Jojka pomerne zaujímavo! Nestihli ste obľúbené filmy v ostatných dňoch? Nevadí, šancu na nápravu dostanete 26. decembra. Sviatočné ráno otvorí film pre deti Sherlock Gnomes. O 9:20 sa spustia reprízy, prvou z nich bude Doba ľadová 2, nasledovať bude Doba ľadová: Mamutie Vianoce. Krátko po jedenástej sa znova objaví Ľadové kráľovstvo, po ňom príde na rad špeciál Ľadové kráľovstvo: Vianoce s Olafom, o 13:15 sa znova pokúsi ukradnúť Vianoce Grinch, o 15:00 Jojka ponúkne film Sám doma 3. Krátko po sedemnástej sa objavia znova Tri oriešky pre Popolušku.

Sviatočný prime-time otvorí ruský film Strieborné korčule. Príbeh sa odohráva v roku 1899 vo vianočnom Petrohrade, kde mráz pokryl rieku Nevu a jej kanály ľadom, na ktorom si predajcovia postavili stánky a kde korčuľuje celé mesto. Krátko pred začiatkom nového storočia osud prepojí životy dvoch mladých ľudí, ktorí sa nikdy nemali stretnúť, pretože každý z nich pochádza z iného sveta. Sekundovať mu bude film Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční, ponuku uzavrie neskoro v noci nemecká komédia Hot Dog.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #televízia JOJ #TV JOJ #Vianoce 2021