Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza nekončí s prekvapeniami! Po Sestričkách je tu aj vianočný Pán profesor

Televízia Markíza, s úspechom, pokračuje vo vysielaní vianočných špeciálov! Minulý týždeň diváci mali možnosť vidieť sviatočnú epizódu Sestričiek, ktorá priniesla mimoriadne dojemný príbeh.

06.12.2021 07:00
vianočný pán profesor, Foto:
Vianočnú epizódu Pána profesora uvedie televízia Markíza v pondelok večer.
debata
Spider-Man: No Way Home, spider-man, spiderman, Čítajte aj Fanúšikovia Spider-mana si môžu vydýchnuť! Žiadna rozlúčka s hrdinom sa nechystá

Už v pondelok večer, o 20:30, predstaví „svoje“ Vianoce Pán profesor. Tentokrát to bude mix tradičného humoru, na aký sú diváci zvyknutí, no dej epizódy bude v sebe skrývať vianočné posolstvo.

Samovi maturanti potrebujú vyzbierať peniaze na silvestrovský výlet a rozhodnú sa ich zarobiť na školských vianočných trhoch s betlehemom. To by ale neboli oni, aby si to neurobili po svojom. Keď však objavia malého Dominika, ktorý sa uchýlil k zúfalému činu, len aby si jeho súrodenci našli pod stromčekom aspoň nejaké darčeky, maturanti pochopia, že s trochou sebazaprenia môžu prispieť k skutočnému zázraku Vianoc.

mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

Záverečná epizóda 3. série, minulý pondelok, s názvom Výročie dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 vynikajúci rating 10,5% a nadpriemerný trhový podiel 29,2%. Medzitýždenne si tak z hľadiska ratingu polepšila o 1,2 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej narástol o 2,9 percentu­álneho bodu. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12–54 sa stal suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Inkognito zaznamenalo na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 11,9% a miniséria Mária Terézia na Jednotke RTVS podiel na trhu 6,5%.

red notice, gal gadot, Čítajte aj Ešte nič iné nebolo na Netflixe sledované ako toto! Najdrahší film splnil svoj účel...

Rozlúčka s treťou sériou prilákala k obrazovkám 470-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a aj v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Táto epizóda mala v čase vysielania dosah na 615-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Ako bude vyzerať vianočný Pán profesor? Pozrite si exkluzívnu fotogalériu so zábermi z výnimočnej epizódy!

Takto bude vyzerať vianočný Pán profesor! Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Prvý záber zo špeciálnej vianočnej epizódy Pána...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021