Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia Spider-mana si môžu vydýchnuť! Žiadna rozlúčka s hrdinom sa nechystá

Pôvodne to vyzeralo tak, že prichádzajúci tretí samostatný film Spider-man: Bez domova bude rozlúčkou s Marvelom a spoločným vesmírom. Nie je to však pravda.

06.12.2021 07:00
Spider-Man: No Way Home, spider-man, spiderman, Foto:
Štúdio Sony potešilo fanúšikov Spider-mana! Bude naďalej spolupracovať s Marvelom a chystá sa nová trilógia s Tomom Hollandom.
debata
vianočný pán profesor, Čítajte aj Markíza nekončí s prekvapeniami! Po Sestričkách je tu aj vianočný Pán profesor

Pred pár dňami prišli mimoriadne zaujímavé správy od štúdia Sony, ktoré pred rokmi odkúpilo práve na pavúčieho hrdinu. A je dobre známa vojna medzi Sony a Marvelom, ktorá sa pred časom rozpútala. Keď Sony doslova zdecimovala Spider-mana s nevydareným rebootom, tak súhlasilo, aby sa vrátil k pôvodnému majiteľovi. Marvel so svojím dokonale prešpekulovaným univerzom spravil z tohto hrdinu opäť hviezdu. Následne sa ozvalo Sony, že chce Spider-mana späť a chcelo stavať na cudzom úspechu.

sex v meste, Čítajte aj December na HBO: Všetku pozornosť na seba strháva nová kapitola Sexu v meste!

A práve film Spider-man: Bez domova, ktorý sa v polovici decembra dostane do kín vo svete (Slovensko má zrejme smolu kvôli lockdownu), mal by veľkolepou rozlúčkou s Peterom Parkerom v Marvel Cinematic Universe. Aj samotný trailer naznačuje, že pôjde o ultimátny počin, ktorý zmení všetky pravidlá hry. Navyše aj samotný herec Tom Holland, ktorý vdýchol Spider-manovi neopakovateľné čaro sa nedávno vyjadril, že rozmýšľa nad budúcnosťou a ak by hral pavúčieho muža ešte vo svojich tridsiatich rokoch, znamenalo by to, že spravil vo svojej kariére chybu. Fanúšikovia boli zdesení z predstavy, že herec už hľadá cestičky, ako vycúvať z ikonickej úlohy.

mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

Všetko sa dialo v područí toho, že najnovší film mal byť rozlúčkou s Marvelom. Vyzerá to tak, že Sony a Marvel vojnovú sekeru zakopali poriadne hlboko. Producentka štúdia Sony Amy Pascal sa rozhovorila na tému budúcnosti Spider-mana a priniesla šokujúco pozitívne správy. Tom Holland zostáva Spider-manom a v pláne je úplne nová trilógia a to v spolupráci s Marvelom. Spidey teda MCU v dohľadnej dobe neopustí!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sony #Marvel #Spider-Man: Bez domova