Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ešte nič iné nebolo na Netflixe sledované ako toto! Najdrahší film splnil svoj účel...

Streamovací gigant môže spokojný. Investované stámilióny dolárov sa mu vrátili v podobe rekordne sledovaného filmu Red Notice.

01.12.2021 16:39
red notice, gal gadot, Foto:
Netflix môže byť spokojný. Jeho, doteraz, najdrahší film zvalcoval svetové rebríčky sledovanosti.
debata
tri oriešky pre popolušku, popelka, Čítajte aj V roku 2022 príde zmena! Vojnu medzi Jojkou a Markízou o Popolušku vyhrala RTVS

Mohlo by sa zdať, že po megaúspechu seriálu Squid Game, ktorý sa tešil vyše 110 miliónovým zhliadnutiam, už nemôže tento rok prísť niečo viac sledované. Omyl! Je tu Red Notice s hviezdnym obsadením na čele s Gal Gadot, Ryanom Reynoldsom a Dwaynom Johnsonom. Za 18 dní od premiéry strávili predplatitelia Netflixu pri tomto filme, neuveriteľných, 328,8 milióna hodín! Čo v preklade znamená, že film videla vyše polovica všetkých predplatiteľov na svete. Red Notice zosadil z trónu film Bird Box so Sandrou Bullock, ktorý sa niekoľko rokov pýšil titulom najsledovanejšieho filmu Netflixu. Ten držal rekord s 282 miliónmi ho­dín.

S blížiacimi sa Vianocami je veľký predpoklad, že Red Notice ešte viac porastie. Už teraz je v rebríčkoch TOP 10 najsledova­nejších titulov až 94 krajinách sveta.

Netflix pre svoj film s najvyšším rozpočtom (hovorí sa o 200 miliónoch dolárov) vybral áčkové obsadenie, ktoré bezpochyby zhltlo časť rozpočtu. To bola pre tento film ale tá najdôležitejšia investícia, pretože trojica hercov filmu dodala imidž a nabalila na seba záujem fanúšikov jednotlivých hercov.

Red Notice1 Čítajte aj Netflix zaplatil najväčšie hviezdy a toto je výsledok...

Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds sú jednoznační ťahúni Red Notice. Ich fanúšikovia presne vedia, čo od nich čakať. Potiahnu film svojou charizmou.

Streamovací gigant naservíroval svojim divákom presne to, po čom túžia. A môže sa schuti vysmiať všetkým kritikom, ktorí filmu vyčítajú fádnosť a nudu. Nenáročné a zábavné sledovanie, občas aj prekvapenie, ale najmä myseľ nezaťažujúce filmová zábava. To je Red Notice. Kamoši sa stretli, nakrútili film a ďalší si ho s chuťou pozrú. Nejde o nič viac ani menej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Red Notice #Mediaklik