Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia volajú po konci zombíkov! Čo urobí televízia? Pripravuje ďalší seriál...

Svet je unavený zo seriálov z univerza The Walking Dead. No zdá sa, že v ňom ešte trošku života je! A preto v lete 2022 sa k zostávajúcim fanúšikom dostane nová miniséria s názvom Tales of The Walking Dead.

29.11.2021 07:00
The Walking Dead, zombie, zombík, Foto:
V lete 2022 sa dostane na obrazovky nová antológia s názvom Tales of The Walking Dead.
debata
Italy Rome Film Fest Eternals Photo Call Čítajte aj Slávne herečky, ktoré majú slovenských predkov. Vedeli ste to o nich?

Neustále klesajúca sledovanosť nezastavila televíziu AMC, aby potvrdila nakrúcanie už štvrtého hraného zombie seriálu. V roku 2022 sa skončí pôvodný seriál po jedenástich sériách. Tento rok svoj posledný príbeh rozpovie dvojsezónna miniséria The Walking Dead: World Beyond. V hre je ešte spin-off Fear the Walking Dead, ktorý nedávno spustil vysielanie siedmej série. Stanica sa zrejme obáva, že budúci rok bude na obrazovke málo zombíkov, preto prináša ďalší formát, ktorý má zombie svet udržať nažive.

skupina markíza, markíza group, Čítajte aj Markíza v roku 2022: Televízia velí do útoku, chystajú sa veľké novinky!

Čo je paradoxná situácia, keďže diváci volajú skôr po ukončení trápenia. Kedysi lákavý svet zombíkov za roky vysielania absolútne iskru a televízia silou mocou dojí už dávno „mŕtvu kravu“. Pôvodný seriál spolu s Fear the Walking Dead už dlho neponúkajú nič nové, iba pohľad na skupinky ľudí, ktorí neustále bojujú o prežitie, nachádzajú nových nepriateľov. Jedinou výnimkou je World Beyond, ten ukazuje aspoň zaujímavý pohľad na skúmanie zombíkov a snahy vrátiť späť do starých koľají. Tam to však naráža na slabé herecké obsadenie.

RTVS šport, šport, televízia šport, Čítajte aj Po niekoľkých odkladoch je to tu! RTVS spúšťa štvrtý okruh, štartuje nová športová televízia

Čo prinesie miniséria Tales of The Walking Dead? Bude to niečo nové a prevratné? Nie! Pôjde totiž o šesťdielne samostatný seriál, ktorý ukáže jednorazové príbehy vybraných postáv zo všetkých seriálov. Jedinou nádejou na úspech je, že by sa tvorcom podarilo dohodnúť s najväčšími hviezdami, ktoré kedysi v seriáloch účinkovali, aby sa vrátili a nakrútili epizódy s príbehmi, ktoré neboli doteraz vypovedané. Ak to však dopadne ako šesť bonusových epizód, ktoré počas koronakrízy vznikli v rámci desiatej série The Walking Dead, tak bude úplne zbytočné, aby tento seriál vôbec vznikal.

Zostáva len dúfať, že by v Tales of The Walking Dead znova objavili postavy ako Rick Grimes, Michonne, Glenn, prípadne Madisson Clark…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #Tales of the Walking Dead