Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepríjemné správy pre zákazníkov tohto operátora: Ruší ďalšie zľavy v priebehu niekoľkých týždňov

Mobilný operátor po zmene majiteľa prichádza s ďalšou novinkou v ponuke služieb.

04.10.2023 00:00
O2 Foto:
Ilustračné foto.
debata

Mobilný operátor O2 mení ponuku pre svojich zákazníkov. V službe O2 Spolu končí so zľavou na domáci internet, do ponuky namiesto nej pridáva nové benefity. Zákazníci môžu po novom prepojením O2 paušálov a domáceho internetu namiesto doterajšej zľavy získať väčší objem dát.

online, internet Čítajte aj Nové meranie webov otriaslo rebríčkom návštevnosti. Dlhodobý líder sa opäť vrátil na prvú priečku

Je to už druhá zmena v krátkom čase, ktorú mobilný operátor zavádza do svojej ponuky. Len pred dvomi týždňami zvýšil ceny za volania a SMS správy pre zákazníkov služby O2 Fér a kariet O2 Voľnosť. Zmeny nastávajú po zmene vlastníka spoločnosti, keď doterajší majiteľ operátora – česká finančná skupina PPF, predáva svoje telekomunikačné aktíva na štyroch európskych trhoch spoločnosti Emirates Telecommunication Group Company (pôsobiaca pod značkou e&). Dokončenie transakcie sa očakáva začiatkom roka 2024.

Zmena služby O2 Spolu

V novej službe O2 Spolu si môže zákaznícku skupinu vytvoriť ktokoľvek s O2 Paušálom a jednou z taríf domáceho internetu. Kým doteraz v O2 Spolu platilo, že výhoda vo forme zľavy sa vzťahovala len na zakladajúceho člena, nové benefity sú dostupné na všetkých členov skupiny. Po jej vytvorení majú možnosť získať buď dvojnásobný objem dát alebo dvojnásobnú rýchlosť v závislosti od svojho Paušálu.

Pre zákazníkov využívajúcich pôvodnú službu O2 Spolu sa nič nemení a zľavu na domáci internet vo výške 5 eur za každý paušál, ktorý bol zaradený do skupiny, môžu využívať aj naďalej. Skupinu, ktorú majú vytvorenú, však už nemôžu meniť a pridávať nových členov. Pri prechode na novú službu majú k dispozícii len nové benefity a zľava im končí.

Perinbaba  1 Čítajte aj Jojka vyfúkla Markíze kultovú vianočnú rozprávku. Zmena prichádza po takmer troch desaťročiach

„Pri predstavovaní nových O2 Paušálov na začiatku roka sme avizovali, že nie sú nemenné a plánujeme ich postupne zvýhodňovať aj prostredníctvom dodatočných služieb. Vynovením našej konvergentnej ponuky si tak zákazníci môžu ešte výraznejšie vylepšiť svoj O2 Paušál aj v dátovej oblasti. Vynovením O2 Spolu navyše rozširujeme okruh zákazníkov, ktorí môžu čerpať benefity pri spojení s inými zákazníkmi O2. Po novom už zakladateľ skupiny nie je limitovaný len na pridávanie čísel zo svojej faktúry, do svojej skupiny môže pozvať kohokoľvek zo svojho okruhu známych,“ uviedol Martin Nemček, product owner pre paušálne programy O2.

Novú O2 Spolu môžu tvoriť dvaja až desiati členovia. Vytvorenie skupiny prebieha v O2 aplikácii v sekcii O2 Spolu. Benefit je aktivovaný okamžite.

Daniel Heriban Čítajte aj Do kín prichádza posledný film, v ktorom sa objaví Dano Heriban. Na plátnach kín stvárni Alexandra Dubčeka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #O2 #mobilný operátor #O2 Slovakia