Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Action otvára na východe Slovenska ďalšiu predajňu. Pribudne v Košickom kraji

Nájde v nej zamestnanie viac než 25 ľudí.

22.07.2023 06:00
Action Foto:
debata (3)
televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Veľké finále! Ktorá televízia sa bude hanbiť? Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je najhorší

Diskontný reťazec Action vstúpil na slovenský trh len v marci tohto roka a už otvára svoju ôsmu predajňu. Po západnom a strednom Slovensku sa presunul na východ krajiny, kde dnes, v sobotu 22. júla, otvára obchod v Spišskej Novej Vsi.

Po nedávno otvorenej predajni v Michalovciach ide už o druhý obchod tohto reťazca v Košickom kraji. Okrem toho má dve predajne v Bratislave a po jednej vo Zvolene, Topoľčanoch, Trnave a Martine.

Eset Campus Čítajte aj Bývalá vojenská nemocnica bude zrovnaná so zemou. Na jej mieste postaví Eset obrovský kampus

„Na Slovensku expandujeme rýchlym tempom a máme ambíciu predstaviť náš unikátny model čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Predajne Action sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že do Spišskej Novej Vsi môžeme priniesť okrem nových pracovných príležitostí aj širokú ponuku výrobkov za tie najnižšie ceny,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Obchod v Spišskej Novej Vsi s rozlohou 960 metrov štvorcových zákazníci nájdu na adrese Medza 15 a bude otvorený každý deň od 8:00 do 20:00 hod. Zamestnanie v ňom nájde viac ako 25 ľudí.

Vedúcim predajne ponúka mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a zamestnancom 1000 eur, k benefitom patrí aj 15 % zľava na celý sortiment v predajni. Ďalších zamestnancov už reťazec hľadá v Poprade a Rimavskej Sobote.

niekde v európe, Čítajte aj RTVS už rok nakrúca seriál za milióny eur. Kedy ho konečne uvidia diváci? Takto to vyzeralo pri otvorení prvej predajne na Slovensku:
Video

Action zamestnáva 68-tisíc ľudí v 2 200 predajniach naprieč Európou. Len v rokoch 2021 a 2022 sa do jeho tímu pridalo 5 750 nových zamestnancov. Na slovenský vstúpil ešte v roku 2021, keď otvoril pri Bratislave distribučné centrum, odkiaľ zásoboval svoje rakúske a nemecké predajne. Od marca 2023 sa k nim pridávajú aj tie slovenské. Konkurujú mu obchodné reťazce ako Pepco či Tedi.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action