Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný reťazec otvára už štvrtú predajňu. Po Bratislave a Zvolene prišiel na rad Trenčiansky kraj

Holandský diskont Action pokračuje v expanzii naprieč Slovenskom.

18.05.2023 11:00
Action Foto:
Holandský diskont s rôznym tovarom otvoril štvrtú predajňu na Slovensku.
debata (1)

Po otvorení prvých dvoch predajní v Bratislave a jednej vo Zvolene pokračuje holandský diskontný reťazec Action v expanzii naprieč Slovenskom. Nová, v poradí už štvrtá predajňa od vstupu reťazca na slovenský trh v marci 2023, pribudla dnes v Topoľčanoch. Nachádza sa v nákupnom centre Jama a zamestnanie v nej nájde približne 20 ľudí.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Nečakaný zvrat v ambicióznych plánoch Markízy: Ako to vyzerá s pripravovanou televíziou?

Obyvatelia a návštevníci Topoľčian sa môžu tešiť na ponuku 6 000 výrobkov zo 14 produktových kategórií – od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo, za mimoriadne nízke ceny. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá. Obchod v Topoľčanoch s rozlohou 910 metrov štvorcových bude otvorený každý deň od 8.00 do 20.00 hod.

Anka Žitná Čítajte aj Televízia TA3 má na krku ďalšiu sankciu. Týka sa znova už odídenej moderátorky

„Naše prvé tri obchody na Slovensku sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že dnes otvárame už štvrtú predajňu. Tentokrát predstavíme náš unikátny koncept obyvateľom Topoľčian a okolia. Zároveň pripravujeme ďalšie predajne naprieč regiónmi, ktoré otvoríme v priebehu nasledujúcich týždňov,“ povedal Petr Juliš, generálny riaditeľ Action na Slovensku a v Českej republike. Reťazec už hľadá ďalších zamestnancov v mestách Trnava, Rimavská Sobota a Spišská Nová Ves.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte viac Superlacný reťazec prekvapuje. Najnovšiu predajňu otvorí v chudobnom regióne Pozrite sa, ako to vyzeralo pri otvorení prvej predajne v Bratislave:
Video

Action je na Slovensku prítomný už od roku 2021, kedy neďaleko Bratislavy otvoril distribučné centrum, odkiaľ zásoboval rakúske a nemecké predajne. Od marca 2023 sa k nim postupne pridávajú aj tie slovenské.

Diskont dbá aj na elimináciu uhlíkovej stopy a presadzovanie cirkulárneho hospodárskeho modelu. V roku 2021 pochádzalo 70 % drevených a 86 % bavlnených produktov Action z udržateľných zdrojov. Do roku 2024 chce reťazec dosiahnuť, aby sa 100 % týchto produktov vyrábalo udržateľne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action