Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aký bude Silvester v televízii? Vyzerá to na najlepšiu zábavu za posledné roky

Slovenské televízie sa rozlúčia s rokom 2023 naozaj veľkolepo. Tým, ktorým bude robiť spoločnosť televízor si budú mať z čoho vyberať. Všetci ponúknu premiérovú zábavu.

31.12.2023 06:00
možné je všetko, silvester, Foto:
Markíza uvedie na Silvestra špeciálne vydanie šou Možné je všetko!.
debata (11)

RTVS

Verejnoprávna Jednotka každoročne staví na špeciálne vydania svojich najsledovanejších zábavných šou a teraz k tomu pridá premiérový záznam koncertu Zuzany Smatanovej, ktorá nedávno oslávila 20 rokov na scéne. O 20:00 odštartujú zábavu Záhady tela. Silvestrovský zábavný kvíz s moderátorom Mariánom Miezgom bude, samozrejme, špeciálny. Okrem exkluzívnych hostí nás čakajú aj špeciálne silvestrovské skeče a súťažné disciplíny.

The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálová smrtka v roku 2023 nelenila: Nadobro zarezala obrovské hity, ktoré kedysi sledovali milióny

O 21:20 sa pridá Milujem Slovensko, ktoré malo počas jesene pauzu vo vysielaní. V silvestrovskej časti obľúbenej šou sa okrem množstva dobrej zábavy, skvelých hostí, tej najlepšej muziky a súťažných disciplín, ktoré si budete chcieť vyskúšať, zoznámime s novým, príjemným a moderne ekologickým vizuálom nášho televízneho priestoru. Spolu s moderátorom Martinom Nikodýmom, Adelou Vinczeovou a Danom Danglom vás v ňom privítajú aj naši silvestrovskí hostia – Zuzana Fialová, Vera Wisterová, Dominika Kavaschová, Juraj Šoko Tabaček, Lacko Cmorej a Milan Kereš.

televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Čítajte aj Vzácna televízna zmena na Slovensku. Toto čaká divákov na obrazovkách už o pár dní

O 22:55 vtrhne na obrazovky Peter Marcin. A je tu opäť silvestrovská epizóda populárnej talkshow Petra Marcina. Tak ako aj pominulé roky prinesie našim divákom pestrú zábavu – scénky, hity populárnej aj ľudovej hudby. O príjemnú hudobno-zábavnú show sa postará český hitmaker Michal David, herec a muzikálový spevák divadla Nová scéna Pavol Plevčík, známy raper hip-hopovej scény Kali, spevák a hudobník Peter Cmorík, ľudová hudba goralskej kapely Kollárovci a Back2Back.

prokurátorka, mauréry, Čítajte aj Najväčšie seriálové prekvapenie Jojky: Toto bolo naozaj výborné, hoci Slováci sa otočili chrbtom

O polnoci divákov poteší koncert Zuzany Smatanovej. Zuzana Smatanová je slovenská speváčka, skladateľka a muzikantka, ktorá sa na slovenskej hudobnej scéne s veľkým úspechom pohybuje už 20 rokov. Počas svojej kariéry naspievala množstvo hitov a spolupracovala s mnohými známymi hudobníkmi a kapelami. K hudobným narodeninám jej počas tohto výnimočného koncertu prišli zablahoželať a zaspievať si spolu s ňou niekoľkí z nich – Peter Nagy, Peter Cmorik, Adam Ďurica, Bystrík, Kuly a skupina IMT Smile.

Klamstvo, Čítajte aj Najväčšie seriálové prekvapenie Markízy: Tento rok zvalcovala miniséria svetovej kvality

Markíza

Televízia Markíza sa tento rok nenechá zahanbiť a diváci sa môžu tešiť na premiérovú zábavu. Zbesilá zábava sa začne už v podvečer, keď o 16:50 uvedie Slunce, seno a pár faciek. Následne príde na rad špeciálny spravodajský blok, kde nebudú chýbať najvtipnejšie momenty roka. Hlavný večerný program o 20:30 otvorí úspešný stand-upový špeciál, ktorý zvalcoval streamovaciu službu Voyo. Simona Salátová v hodinovom špeciály nenechá nitku suchú sama na sebe, ale ani na svojom okolí.

O 21:50 sa začne hlavný silvestrovský program. Úspešná jesenná šou Možné je všetko! sa vracia so špeciálnou epizódou. Rozlúčte sa s rokom 2023 veľkolepo a s poriadnou dávkou smiechu a zábavy! Aj posledné hodiny roku vám spríjemnia obľúbení zabávači zo šou Možné je všetko!, ktorí sa opäť postarajú o neopakovateľné vtipné situácie a skvelú atmosféru. Okrem moderátora Dana Dangla sa môžete tešiť na Adelu Vinczeovú, Tomáša Maštalíra, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Juraja Kemku, Petru Polnišovú, Adama Bardyho, Petru Dubayovú a Lukáša Latináka.

Jojka

Televízia už tradične staví na ľudovú zábavu. Tento rok však nastane zmena! Prvýkrát predstaví úplne nový zábavný formát, ktorý nahradí pesničkovú šou Všetko čo mám rád. Večerný program o 20:40 už tradične otvorí Silvestrovské Inkognito. Hádačská šou je absolútnym pilierom posledného dňa v roku. O 22:20 príde na rad spomínaná novinka – šou Vtip za stovku. Ondrej Kandráč a Filip Tůma zabavia divákov lavínou vtipov, pričom zarobiť si budú môcť aj diváci.

Krátko po polnoci sa zábavy ujme už reprízová zábava s Kandráčovcami. O 0:05 Jojka zopakuje silvestrovské vydanie šou Všekto čo mám rad, následne hudobnú šou Veselý Nový rok.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #TV JOJ #TV Markíza #Vianoce 2023 #Silvester 2023