Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa! Jojka chystá do vysielania ďalšiu seriálovú premiéru. Po Prokurátorke príde...

Televízia JOJ nepoľaví v premiérach v rámci jesennej sezóny. Už čoskoro diváci uvidia ďalší nový seriál!

06.10.2023 06:00
duch, Foto:
Nový seriál Duch smeruje do vysielania televízie JOJ.
debata
streamovacie služby Čítajte aj Očakávajte ďalšie zdražovanie. Zvýšenie cien plánuje aj táto streamovacia služba

Jojka novú televíznu sezónu 2023/2024 odštartovala veľkolepou premiérou prémiového seriálu Prokurátorka. Tomu dopriala stredajší prime-time a rovno dvojité vysielanie 16-dielnej série. Zrýchlené vysielanie má za následok, že dostupné epizódy sa svižne míňajú a čoskoro ich bude potrebné niečím doplniť. A preto dostane priestor úplná novinka – seriál Duch.

Ganz House Čítajte aj Bratislavská Eurovea dostane ďalšie rozšírenie: Nová budova ohúri unikátnym dizajnom

O čom nový seriál bude? Policajnému vyšetrovateľovi Emilovi (Michal Kubovčík) obráti život naruby duch zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča (Predrag Bjelac). Darko chce od Emila pomoc pri odhalení zrady, ktorá viedla k jeho smrti a zároveň si chce prostredníctvom neho vybaviť účty so svojím vrahom. Ako protislužbu mu ponúka pomoc s riešením prípadov. No najskôr z Emila urobí poriadneho chlapa. Na svoj obraz.

Facebook Čítajte aj Koniec Facebooku zadarmo? Meta plánuje spoplatniť verziu bez reklamy, mohla by stáť až 13 eur mesačne

Príbeh aj policajné prípady sú fiktívne. No aj tak nás čaká napätie, kriminálna zápletka i dávka humoru. Drsné prostredie zločinu reprezentuje Darko Besarabič práve pre jeho mafiánske buranstvo a balkánsku bohorovnosť zmiešanú s darom užívať si život. Ten si však, paradoxne, vychutnáva po smrti. Ako sa podarí policajnému vyšetrovateľovi Emilovi vysporiadať sa s prítomnosťou ducha Darka Besarabiča a či mu naozaj pomôže v jeho práci je otázne. Odpovede sa diváci Jojky dozvedia už čoskoro.

smer, fico Čítajte aj Volebná realita sa líši od prieskumov. Ktoré agentúry najpresnejšie odhadli víťazov volieb?

Seriál Duch môžu slovenskí diváci poznať z vysielania českej Primy, ktorá aktuálne nakrúca druhú sériu. Zaujímavosťou je, že za českou verziou stoja slovenskí tvorcovia, ktorí pre Jojku vyrábajú lokálnu verziu. Pričom v oboch verziách ako duch účinkuje Predrag Bjelac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Duch #televízna sezóna 2023/2024