Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bratislavská Eurovea dostane ďalšie rozšírenie: Nová budova ohúri unikátnym dizajnom

Vyrastie hneď vedľa Slovenského národného divadla.

05.10.2023 06:00
Ganz House Foto:
Kancelárska časť projektu Ganz House s výhľadom na Eurovea Tower.
debata

Projekt Eurovea priniesol na nábrežie Dunaja modernú štvrť. V zanedbanej štvrti vyrástlo nákupné centrum, prvý slovenský mrakodrap aj nové verejné priestory s nábrežnou promenádou podľa koncepcie svetoznámej architektky a urbanistky Beth Galí.

Lioness, sadlana, kidman, Čítajte aj Október na SkyShowtime: Zabudnite na Kardashianky, prichádza iná rodina a akčný seriálový megahit

Pribinova ulica sa premenila na plnohodnotný mestský bulvár a práve na ňom začne developer J&T Real Estate (JTRE) čoskoro s výstavbou butikového projektu Ganz House, ktorý získal právoplatné stavebné povolenie.

„Po vyše troch rokoch stavebných prác je pokračovanie multifunkčného komplexu Eurovea vo finále a my pokračujeme plynulo ďalej s butikovým projektom Ganz House. Výstavbu odštartujeme začiatkom budúceho roka. Vzhľadom na veľký záujem o bývanie v prvom slovenskom mrakodrape Eurovea Tower a v rezidenciách Riverside na nábreží sme presvedčení, že aj Ganz House je pre klientov rovnako atraktívny,“ hovorí riaditeľ JTRE Pavel Pelikán.

Rezidenčná časť projektu Ganz House s výhľadom... Foto: JTRE
Ganz House Rezidenčná časť projektu Ganz House s výhľadom na hrad.

Na základe právoplatného stavebného povolenia sa začiatkom roka 2024 začnú prípravné práce spojené so zabezpečením stavebnej jamy. Dokončenie projektu je naplánované na prvú polovicu roku 2026. Za unikátnym architektonickým návrhom projektu stojí ateliér Compass Architekti.

Multifunkčný projekt Ganz House vyrastie na trojuholníkovom pozemku hneď vedľa Slovenského národného divadla. Názov projektu je inšpirovaný značkou prvých bratislavských električiek od firmy Ganz Budapest, ktoré pred storočím premávali v tomto bývalom priemyselnom srdci Bratislavy. Neďaleko stála aj Centrála pouličnej elektrickej dráhy.

Vizualizácia projektu Ganz House Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vizualizácia projektu Ganz House v Eurovea City...

Rezidenčná časť prinesie na ôsmich podlažiach 58 bytov a 8 apartmánov rôznych veľkostí vo vysokom štandarde a na najvyšších podlažiach viacizbové byty s veľkorysými terasami. Administratívna časť poskytne na deviatich podlažiach moderné butikové kancelárie s vlastnými terasami v súlade s princípmi environmentálnej a spoločenskej zodpovednosti (ES­G).

Ganz House bude disponovať exkluzívnymi retailovými priestormi a v podzemnej garáži pribudne 200 parkovacích miest, vrátane nabíjacích staníc elektromobilov či cyklistického zázemia na prvom nadzemnom podlaží.

„V Ganz House, ktorý je uprostred diania novej nábrežnej štvrte Eurovea City, naplno zažijete mestskú atmosféru so všetkými výhodami bývania v centre mesta,“ dodáva Pelikán.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #J&T Real Estate #eurovea city #developerský projekt #Ganz House