Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka zlákala do nového seriálu najznámejšie tváre: Diváci výsledok uvidia o pár dní

Budúci týždeň sa Slováci dočkajú ďalšej seriálovej premiéry tejto jarnej sezóny.

19.05.2023 06:00
tomáš a diana Foto:
Záber z nového seriálu Tomáš a Diana.
debata
ruža pre nevestu, Čítajte aj Z jarného sklamania napokon hit? Markízu prekvapil výkon gradujúceho hľadania tej pravej

Už minulý rok Jojka prekvapila rozhodnutím nasadiť pôvodnej tvorby počas letných mesiacov. Vtedy stávka padla na komediálny seriál Šťastná rybka. Tento rok to skúsi s netradičnou novinkou a silnými hereckými menami, ktoré by mohli prilákať publikum k obrazovkám. Televízia avizuje, že v máji uvedie seriál Tomáš a Diana.

Mária Schumerová Čítajte aj Unikátne dobové ateliéry, ktoré u nás nemajú obdobu. Tu sa nakrúca najsledovanejší slovenský seriál

Tomáš a Diana je licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu s názvom Un gars, une fille (Chlapec a dievča). Vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá má 26 častí. O jeho úspechu svedčí aj to, že Slovensko bude 30-tou krajinou, kde sa pôvodný seriál vysiela.

Takto vyzerá nový seriál Tomáš a Diana na Jojke Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Záber z nového seriálu Tomáš a Diana.
markíza, tv markíza, Čítajte aj Nečakaný zvrat v ambicióznych plánoch Markízy: Ako to vyzerá s pripravovanou televíziou?

Tomáš a Diana, muž a žena, partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Diana je typická žena so svojou spontánnosťou a emotivitou. Všetky svoje myšlienky a pocity dáva hneď najavo, ale ako pre väčšinu žien, ktoré to takto majú, nie je ľahké sa s tým niekedy rýchlo vysporiadať.

Anka Žitná Čítajte aj Televízia TA3 má na krku ďalšiu sankciu. Týka sa znova už odídenej moderátorky

Tomáš je typický muž so svojou inteligenciou a racionalitou. Vie byť veľmi starostlivý a chce robiť veci dokonale, ale ako pre väčšinu mužov, ktorí to takto majú, nie je ľahké si to hneď priznať. A keďže Tomáš ako muž menej rozumie emóciám, Diana musí ísť až na dreň pocitov, aby boli pochopené a vypočuté. Diana keďže má v sebe aj láskavú naivitu, Tomáš jej častokrát musí veľa vecí vysvetľovať, aby to jasne pochopila. Vzniká množstvo situácií a konfliktov, ktoré pozná vo vzťahu každý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diana Mórová #Tomáš Maštalír #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Tomáš a Diana