Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z jarného sklamania napokon hit? Markízu prekvapil výkon gradujúceho hľadania tej pravej

Ruža pre nevestu tesne pred finále zaznamenala masívny nárast sledovanosti.

19.05.2023 06:00
ruža pre nevestu, Foto:
Ruža pre nevestu má na konte nový rekord. V piatok nová epizóda nebude.
debata (1)
Mária Schumerová Čítajte aj Unikátne dobové ateliéry, ktoré u nás nemajú obdobu. Tu sa nakrúca najsledovanejší slovenský seriál

Reality šou Ruža pre nevestu si na obrazovkách televízie Markíza získava čoraz vyššiu divácku priazeň. Desiata premiérová epizóda prekonala v piatok 12. mája 2023 všetky doterajšie rekordy slovenskej verzie tohto celosvetovo úspešného formátu a v čase vysielania bola jednotkou na trhu.

V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Ruža pre nevestu rekordný rating 5,8% a rovnako aj doposiaľ najvyšší trhový podiel 22,5%. Konkurenčné programy zaostali, film Matky na Jojke zaznamenal v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 13,2% a šou Milujem Slovensko na Jednotke RTVS trhový podiel 14,8%.

tomáš a diana Čítajte aj Jojka zlákala do nového seriálu najznámejšie tváre: Diváci výsledok uvidia o pár dní

Ruža pre nevestu si však doslova podmanila cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili podiel na trhu až 48,3 %.

Súboj pestrej zostavy žien o srdce Tomáša Tarra si tentoraz nenechalo ujsť taktiež rekordných 309-tisíc divákov, pričom relácia mala dosah až na 518-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

markíza, tv markíza, Čítajte aj Nečakaný zvrat v ambicióznych plánoch Markízy: Ako to vyzerá s pripravovanou televíziou?

Šou začala stúpať už pred dvoma týždňami, keď vyskočila s ratingom 4,7% a doposiaľ najvyšším trhovým podielom 20,1%. Dovtedy sa výkon Ruže pre nevestu motal okolo hranice 4%.

Diváci sa však musia zmieriť s ďalšou vynútenou pauzou, tento piatok televízia Markíza neodvysiela premiérovú epizódu vzhľadom na fakt, že RTVS bude vysielať ďalší hokejový zápas našej reprezentácie.

Spoznajte televízneho ženícha Tomáša Tarra! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Tomáš Tarr - nový televízny ženích. Šou Ruža...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Ruža pre nevestu