Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svadobná reality šou sa vracia s novou sériou! Pripravte sa na viaceré novinky

Jarná televízna sezóna, ktorá sa rozbehne už o pár týždňov prináša so sebou ďalšie premiérové programy. Jedným z nich je aj tretia séria Svadby na prvý pohľad. Tento rok si tvorcovia pre divákov pripravili viacero kreatívnych zmien. Predchádzajúca séria lámala rekordy sledovanosti, je teda prirodzená ambícia nadviazať na tento úspech aj v roku 2022.

24.02.2022 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Tretia séria obľúbenej šou sa objaví na obrazovkách Markízy už 1. marca.
debata
bez servítky, Čítajte aj Jojka vedie aj v podvečer! Bez servítky naplno prebralo víťaznú štafetu

Na nové časti nebudú fanúšikovia dlho čakať! Premiéra tretej série je stanovená na utorok, 1. marca. „V novej sérii svoju šancu dostane až päť dvojíc, pričom ide o historicky najvyšší počet od začiatku vysielania sociálneho experimentu u nás. Vyberať naozaj bolo z čoho, do Svadby na prvý pohľad sa totiž prihlásilo viac než 2 400 záujemcov, čo je skutočne úctyhodné číslo,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. Poriadnu dávku romantiky si budú môcť diváci navyše vychutnávať ešte dlhšie než doposiaľ, pripravených je celkovo 10 premiérových epizód.

the morning show, Čítajte aj Jennifer Aniston bude ďalej rozosievať síru! Tento seriál sa dočká novej série

Budúci novomanželia, ktorí sa nikdy nevideli, sa stretnú a spoznajú prvýkrát až pri oltári na vlastnej svadbe. Pred svojimi rodinami a priateľmi si vymenia prstienky a vstúpia do symbolického manželstva. Potom spolu odídu na svadobnú cestu a po návrate strávia mesiac v spoločnej domácnosti. Nakoniec sa musia rozhodnúť, či budú pokračovať v spoločnej ceste životom, alebo sa rozídu. Svoje rozhodnutie oznámia v závere šou odborníkom.

Herec Jiří Havelka Čítajte rozhovor Mimoriadna udalosť uväzní postavy v splašenom vlaku. Nič nie je vymyslené, hovorí režisér Jiří Havelka

Osvedčený tím naslovovzatých expertov ostal nezmenený v zložení genetička Jaroslava Babková, matchmakerka Diana Fabiánová a psychológ Aleš Bednařík. Okrem už tradičných psychologických pohovorov, testov DNA, čuchových testov, či testov atraktivity prešli prihlásení záujemcovia aj novým audio testom, v ktorom hodnotili hlasy opačného pohlavia. Taktiež mali k dispozícii výtvarníčku, ktorá kreslila skice tváre ideálneho partnera alebo partnerky podľa predstáv jednotlivých uchádzačov.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Blíži sa vojna medzi Alžbetou II. a Netflixom? Stúpil jej seriál Koruna na otlak?

Zložité vedecké výpočty tímu expertov dajú v prvej epizóde dokopy dvoch mimoriadne atraktívnych ľudí – 23-ročnú študentku venujúcu sa digitálnemu marketingu s o sedem rokov starším manažérom a modelom. Ako budú prežívať prípravy na svadbu bez toho, aby tušili, kto bude stáť pred oltárom? Preskočí medzi nimi hneď na prvý pohľad pomyselná „iskra“?

Ďalej sa diváci môžu tešiť na úspešnú marketérku s už raz rozvedeným 34-ročným hokejistom, farmára so zlou skúsenosťou a hanblivú účtovníčku, dobrosrdečného záchranára so živelnou pedagogičkou a fitness trénerku s učiteľom telesnej výchovy. Pripojí sa niektorý z párov k úspešnej dvojici z predošlej sezóny – Tereze a Milanovi?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Svadba na prvý pohľad #televízna sezóna 2021/2022