Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka vedie aj v podvečer! Bez servítky naplno prebralo víťaznú štafetu

Premiérové epizódy podvečernej obľúbenej šou o varení potvrdzujú svoje dominantné postavenie na trhu. Tuhý boj o prvenstvo viedlo Bez servítky s konkurenčnými Oteckami už nejaký čas. Zlom nastal v prvých týždňoch tohto roka. Bez servítky je jarným hitom!

23.02.2022 06:00
bez servítky, Foto:
Jojkárska šou o varení má za sebou najúspešnejšie obdobie. Boduje v oboch cieľovkách.
debata (1)
joj, joj 20, Čítajte aj Toto budete chcieť vidieť! Jojka oslavuje a predstavuje sa v úplne novom šate

Denný seriál Markízy klesá, už dlhodobo a kontinuálne. Naopak Bez servítky sa teší opačnému trendu vývoja sledovanosti. Po jednorazových víťazstvách, v minulom roku, sa vývoj diváckej priazne definitívne preklopil na stranu Jojky. Výraznejší zlom nastal začiatkom februára, keď pozornosť publika pútalo Bez servítky s konfrontačne naladenými súťažiacimi. Vtedy šou o varení pokorila vlastné rekordy, keď hravo prekročila 20% podiel na trhu a pri obrazovkách sedelo až 420-tisíc divákov.

stranger things 4, Čítajte aj Urputná trojročná pauza sa končí! Stranger Things sa vracia, no je v tom zas háčik

Práve 400-tisícová hranica veľkosti publika je méta, ktorá je v podvečernom pásme kľúčová. Kým konkurenčný seriál ju dlhodobo stabilne prekračoval, v ostatných týždňoch pod ňu klesol, Bez servítky sa ustálilo nad ňou.

Minulý týždeň diváci uprednostnili Bez servítky pred konkurenčnými Oteckami. Počas minulotýždňového utorka si varenie amatérskych kuchárov na Jojke pripísalo až 8,9% sledovanosť a 21,8% podiel, súťažná šou mala pritom dosah (AvRch) až na 606-tisíc slovenských divákov starších ako 12 rokov. Podiel Oteckov v CS 12+ bol len 18,5%.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Blíži sa vojna medzi Alžbetou II. a Netflixom? Stúpil jej seriál Koruna na otlak?
Reláciu stabilne sleduje viac ako 400-tisíc... Foto: TV JOJ
bez servítky, Reláciu stabilne sleduje viac ako 400-tisíc divákov.

Podvečerná šou výrazne boduje aj v ženskej časti publika. Počas ostatného týždňa v tejto cieľovke relácia uhrala až 11,7% sledovanosť a 25,6% podiel na trhu. Bez servítky bola prvou voľbou aj divákov v obchodne relevantnej cieľovke s 22,3% podielom, pričom seriál na Markíze zaznamenal len 20,8% podiel.

the flash, Čítajte aj Hlavný konkurent Marvelu tento rok pritvrdí! Do kín vtrhnú tieto filmové trháky

Bez servítky jednoznačne zabodovalo aj počas pondelka tento týždeň, keď relácia uhrala svoj najlepší rating vôbec v rámci tohto dňa. Pri obrazovkách sedelo až 424-tisíc divákov, pričom táto epizóda získala až 7,3% rating s trhovým podielom na úrovni 24,5%. Oteckovia prilákali len 388-tisíc divákov. Rozdiel v celkovom publiku medzi oboma podvečernými formátmi je čoraz väčší a Bez servítky potvrdzuje svoje dominantné postavenie na trhu.

Jojka oslavuje 20. narodeniny! Pozrite si všetky špeciálne upútavky v jednom videu!

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Bez servítky