Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jedna smrť za druhou, Dunaj opäť šokoval: Posledný výdych v náručí, neskutočná sledovanosť

Dunaj pokračuje vo svojej zbesilej diváckej jazde.

09.11.2023 06:00
dunaj, Foto:
Seriál Dunaj sa tragicky rozlúčil s ďalšou obeťou.
debata
TV Markíza, logo Čítajte aj Zákazníci dvoch operátorov môžu prísť o stanice Markízy. Televízia im vypovedala zmluvy

Seriál Dunaj, k vašim službám si vo štvrtok 2. novembra 2023 v rámci oboch hlavných cieľových skupín vychutnal absolútne najvyšší počet divákov od jeho januárového štartu. Zároveň sa stal najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. Doposiaľ najlepší jesenný výkon si na konto pripísal podvečerný rodinný seriál Mama na prenájom a večerná reality šou Farma zaznamenala rekordný podiel na trhu.

Fico, Danko Čítajte aj Národné menu naservíruje neviditeľná opozícia. Slováci sa bavia na bizarných nápadoch politikov

Siedma epizóda 4. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla doposiaľ rekordný rating 9,3% a zároveň aj najvyšší podiel na trhu 32,3% v rámci všetkých štyroch doterajších sérií. Nemocnica na Jojke si pripísala na konto 16% podiel na trhu a Hit roka na Jednotke RTVS iba 7,4% v tej istej cieľovej skupine.

Snimka obrazovky, štandard Čítajte aj Denník Štandard má problém: Šíri bludy, propagandu, dezinformácie, hovoria konšpirátori.sk

Dunaj vo štvrtok obzvlášť oslovil cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 15 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel až 55,7%.

Seriálová Johanka v podaní Márie Schumerovej sa... Foto: TV Markíza
Dunaj, Mária Schumerová, Seriálová Johanka v podaní Márie Schumerovej sa stalo ďalšou obeťou v seriáli Dunaj.

Spomínaná epizóda pritiahla k obrazovkám rekordných 552-tisíc divákov starších ako 12 rokov, ktorí sledovali aj mimoriadne emotívnu scénu, pri ktorej prišla o život seriálová postava Johanky v podaní Márie Schumerovej. V čase vysielania Dunaj zasiahol dokonca až 700-tisíc divákov (AvRch v CS 12+), čo je ďalšia doposiaľ nepokorená méta.

facebook, sociálne siete Čítajte aj Facebook už spoplatňuje aj Slovensko: Suma, ktorú si pýta, vyráža dych. Je to viac ako najdrahší Netflix

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Táto epizóda zaznamenala v rámci aktuálnej 15. série doposiaľ druhý najvyšší rating 5% a rekordný trhový podiel 29,5% v cieľovej skupine 12 – 54. Dianie na statku si nenechalo ujsť 281-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je taktiež nateraz druhý najvyšší počet.

James Bond Čítajte aj Krutá pravda vyšla na povrch: Tohto filmového hrdinu nikto tak skoro neuvidí

Rekordy vo štvrtok prekonával tiež podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala v rámci aktuálnej 2. série najvyšší rating 6,4% a nadpriemerný trhový podiel 26,1% v cieľovej skupine 12 – 54. Premiérovú epizódu si vychutnalo z pohľadu jesennej sezóny taktiež rekordných 390-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania mala Mama na prenájom dosah na 489-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám