Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix, HBO Max sa majú čoho báť! Disney+ potvrdilo dátum štartu na Slovensku

Je to konečne oficiálne! Po ročnom odklade a následnom špekulovaní, kedy by streamovací gigant prišiel na Slovensko, je teraz všetko jasné. Všetko to vypukne už začiatkom leta!

29.03.2022 08:51
disney+, disney, Foto:
Spoločnosť Walt Disney Company potvrdila štart svojej streamovacej služby na Slovensku. Disney+ sa divákom predvedie od 14. júna.
debata (1)

Disney+ odštartuje na Slovensku už v utorok, 14. júna 2022. Lákať bude nielen na obrovskú knižnicu obsahu, ale aj veľmi priaznivou cenou. Mesačné predplatné bude stáť len 7,99 eura na mesiac. Ročné predplatné si diváci budú môcť dopriať za 79,90. Nateraz najvýhodnejšie predplatné, v rámci najväčších streamovacích služieb, ktoré u nás pôsobia, ponúka HBO Max, ktoré odštartovalo začiatkom marca. Nových predplatiteľov odmenil doživotnou zľavou, mesačné predplatné tak vyšlo na 4,66 eura.

Netflix má dlhodobo nastavené predplatné v rozmedzí 7,99 – 11,99 eura mesačne, v závislosti od zvolenia si variantu.

star wars, Čítajte aj Epické, dychberúce, dokonalé! Od tejto minisérie sa nič iné nedá očakávať

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce programov a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star.

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua.

ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Konečne je tu niečo, čo slovenská tvorba roky potrebovala! Jojka nakrútila svoj top seriál

Tiež sa dočkajú seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, trpiaci výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život.

Pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara, kde hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina.

bez servítky, Čítajte aj Triumfálny návrat na obrazovky Jojky! Nora Kabrheľová zadupala Oteckov pod čiernu zem

Chýbať nebude ani ďalší film nominovaný na Oscara – Luca od štúdií Disney a Pixar, ďalej tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, ktorý rozpráva príbeh o jedinečnej rodine Madrigalovcov, či Cruella s Emmou Stone.

Ďalej nájdu predplatitelia Disney+ v ponuke akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe, tiež nominovanú na Oscara, seriály Simpsonovci alebo Klinika Grace. Tešiť sa môžu aj na seriál National Geographic Svet očami Jeffa Goldbluma, v ktorom nás Jeff vezme na zábavnú, hravú a poučnú jazdu. V každej epizóde tohto seriálu preskúma zdanlivo známu tému, aby odhalil svet prekvapivých súvislostí a fascinujúcich tajomstiev, vedy a histórie.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Tvrdý pád na dno! Bude toto definitívny koniec svadobnej šou na Markíze?

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach, podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+