Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvrdý pád na dno! Bude toto definitívny koniec svadobnej šou na Markíze?

Aktuálne vysielaná tretia séria reality šou Svadba na prvý pohľad je pre trhového lídra čoraz väčším problémom.

29.03.2022 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Minulotýždňová epizóda svadobnej šou zaznamenala najnižšiu sledovanosť vôbec.
debata (1)
ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Konečne je tu niečo, čo slovenská tvorba roky potrebovala! Jojka nakrútila svoj top seriál

Minulotýždňová epizóda vysielaná v utorok klesla na svoje doterajšie minimá a pre túto šou je to úplne nová situácia. Kým predchádzajúca séria bola doslova diváckym trhákom, tretiu sériu ponecháva Markíza napospas. A pritom by mohla vyskúšať ju zachrániť. Minulý rok sa relácia vysielala v piatkom prime-time, kde sa trafila do vkusu divákov a našla si rekordne veľké publikum. Stabilne sa výkon jednotlivých epizód vysoko nad 400-tisícovým publikom.

bez servítky, Čítajte aj Triumfálny návrat na obrazovky Jojky! Nora Kabrheľová zadupala Oteckov pod čiernu zem

Týmto veľkým úspechom posilnená Markíza pripravila, na jej pomery, rekordne dlhú tretiu sériu. Nakrútilo sa až desať častí, s piatimi pármi. Prekvapujúco ju nasadila do utorkového slotu, kde už niekoľko mesiacov kraľuje jojkárska Nemocnica, tá v minulosti zdecimovala viacero markizáckych titulov.

Do piatkového okna boli nasadené premiérové časti Hornej Dolnej. Seriál sa však pred pár týždňami sťahoval z vysielania pre katastrofálnu sledovanosť a televízia nasadila reprízy filmov. Piatkový slot sa teda uvoľnil, no Markíza túto šancu nevyužila. Vzhľadom na fakt, že „svadbám“ sa nedarí od úplného začiatku, pokojne mohla formát presunúť do uvoľneného piatkového prime-timu a pokúsiť sa sanovať už napáchané škody. Mimo ostrej konkurencie mohla tretia séria vyskočiť.

Oscar 2022, Will Smith Čítajte aj Najväčšia noc v histórii televízie? Facka Willa Smitha na Oscaroch 2022, ktorá obletela svet

Aktuálne dosahované výsledky môžu predznamenať ukončenie výroby. Minulý utorok v komerčnej cieľovke šou dosiahla iba 5,6% sledovanosť s trhovým podielom 16,6%, čo sú značné podpriemery. Pri obrazovkách sedelo len 275-tisíc divákov. Ide o vôbec najhoršie výsledky doteraz.

Jojkárska Nemocnica počas minulého týždňa štandardne valcovala. Svadbu na prvý pohľad rozniesla na kopytách. V cieľovke 12 – 54 dosiahla epizóda 7,6% sledovanosť s trhovým podielom 21,4%. Pri obrazovkách sedelo 511-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Svadba na prvý pohľad