Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marvel rozbil internet! Prvé zábery k novému filmu prilákali milióny divákov

Druhé pokračovanie Black Panthera je opradené rúškom tajomstva. Kto nahradí superhrdinu po smrti jeho hereckého predstaviteľa?

28.07.2022 06:00
black panther, Foto:
V novembri tohto roka do kín dorazí druhé pokračovanie o Black Pantherovi.
debata
greys anatomy, Čítajte aj Podarilo sa! Najsledovanejší lekársky seriál sveta to dokázal, spravil vlastný reparát

Okolo druhého pokračovania dlho visel otáznik. Po náhlej a nečakanej smrti herca Chadwicka Bosemana, ktorý sa fantasticky zhostil role Black Panthera, musel Marvel riešiť, ako pokračovať v dobre rozbehnutom príbehu. Padlo rozhodnutie, že postava nebude preobsadená a smutná udalosť sa stane aj vo filmovom svete.

Prvé zábery z nového pokračovanie s podtitulom Wakanda Forever ukazuje hypermodernú africkú krajinu v smútku. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ! Ako ďalej bude príbeh pokračovať? Kto preberie štafetu a nasadí si masku Black Panthera? To všetko odhalí nový film, ktorý bude mať premiéru 11. novembra.

the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Jedno je isté, bude sa zas bojovať proti novému nepriateľovi. Je to Namor, ktorý sa proti Wakande postaví, keďže bude chcieť využiť šancu prázdneho trónu a navyše bude musieť zastaviť deštrukciu svojho podmorského kráľovstva. Práve suchozemcov obviňuje, že ničia jeho morské kráľovstvo.

jan žižka Čítajte aj Najdrahší český film predstavil trailer. Láka na výpravnú produkciu a medzinárodné hviezdy

Fanúšikovia Marvelu sú zvedaví, ako sa tvorcovia vysporiadali s touto situáciou a či sa im podarí zachrániť Black Panthera. Prvý teaser trailer naznačuje, že sa zo snímky mohol stať kasový trhák. Za 24 hodín prvý trailer zaznamenal na všetkých video platformách 172 miliónov zhliadnutí.

bridgerton, Čítajte aj Zachráni Netflix reputáciu svojmu megahitu? Tento seriál práve nakrúca novú sériu

Zatiaľ prvé miesto drží Spider-Man: Bez domova, ktorého teaser trailer má na konte 355,5 miliónov pozretí, nasleduje Thor: Láska a hrom (209 miliónov pozretí). Štyri Avengers trailery majú takisto na konte rekordy: Avengers: Endgame teaser trailer (289 miliónov), Avengers: Endgame finálový trailer (268 miliónov), Avengers: Infinity War teaser trailer (230 miliónov) a Avengers: Infinity War finalový trailer (179 miliónov).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Black Panther #Black Panther: Wakanda Forever