Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zachráni Netflix reputáciu svojmu megahitu? Tento seriál práve nakrúca novú sériu

Netflix v týchto dňoch spúšťa produkciu jedného zo svojich top seriálových hitov. Podarí sa tretej sérii napraviť si reputáciu?

27.07.2022 06:00
bridgerton, Foto:
Tretia séria Bridgertonu oficiálne spustila nakrúcanie!
debata
the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Kým sa však tretia séria Bridgertonu dostane k divákom, tak to ešte potrvá. Premiéra bude najskôr v druhej polovici budúceho roka. Avšak už v týchto dňoch sa naplno rozbiehajú kamery, herci sú späť na pľaci a vzniká nová osmička epizód dobovej drámy o hľadaní pravej lásky.

Zdá sa, že rozporuplné reakcie ohľadom druhej série začul aj Netflix a pre tretiu sériu plánuje poriadnu zmenu. Definitívne sa odkloní od knižnej predlohy.

Superstar, Čítajte aj Superstar rozbila nečakaná konkurencia: Ktorý program ju zlomil? Bude ďalšia séria?

V prípade tretej série dokonca príde k bezprecedentnej zmene. Prehodí sa totiž príbeh. Ak by sa nasledovala knižná séria, tak tretia sezóna mala patriť Benedictovi, teda druhému najstaršiemu synovi slávneho klanu Bridgertovcov. Lenže táto postava rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktorá by dokázala potiahnuť celú sériu. Tvorcovia sa rozhodli pre riskantný krok. Prehodia poradie kníh. Pre pripravovanú tretiu sériu sfilmujú štvrtú knihu, tá sa zameriava na mimoriadne obľúbené charaktery – Penelope a Colina.

Facebook Čítajte aj Facebook sa zmenil. Nezobrazuje už príspevky vašich priateľov a stránky, ktoré sledujete

Penelope, ktorá je aj tajomnou Lady Whistledownovou je vnímaná ako čosi vedľajšie v nadutej smotánke. Navyše roky je zamilovaná do Colina Bridgertona, brata svojej najlepšej priateľky. Rozhodne nepôjde o prvoplánovú lásku. Colin vníma Penelope ako svoju sestru a istotu, ktorá vždy príde, keď ju potrebuje. Navyše sa vyjadril, že si spoločný život nevie predstaviť, čo citlivú ženu zranilo.

Ak sa tvorcovia budú príbeh, ktorý prináša príbeh Penelope a Colina, tak tretia séria by mohla priniesť aj veľké odhalenie identity Whistledownovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton