Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hlavný konkurent Marvelu tento rok pritvrdí! Do kín vtrhnú tieto filmové trháky

Pozrite si prvé zábery z filmov o superhrdinoch, ktorí sa pokúsia oslabiť pozíciu zdanlivo neporaziteľného Marvelu.

20.02.2022 07:00
the flash, Foto:
V roku 2022 štúdio Warner Bros. ponúkne divákom až štyri filmy o superhrdinoch.
debata (1)

Koncern DC Comics spolu so štúdiom Warner Bros. vždy ťahali za kratší koniec, čo sa týka snahy vybudovať prepojený vesmír o superhrdinoch. Marvel mal od začiatku jasnú víziu vyšperkovanú do posledného detailu a výsledkom je, že aj po desiatich rokoch, keď vstupuje do novej fázy produkcie filmov, sú jeho tituly čím ďalej tým viac očakávané a spôsobujú ošiaľ. Filmy z DC Comics neraz neboli zlé, len chýbala tak potrebná vízia.

nemocnica, Čítajte aj Čo skôr pozerať: Zima plná slovenských seriálov! Ktorý je váš najobľúbenejší?

Neustále striedanie režisérov, scenáristov, ale aj hercov, tlak zo strany filmového štúdia spôsobili, že sa vyprodukovalo omnoho menej filmov a na mnohé z nich sa zniesla ešte aj vlna kritiky. Tento rok však bude pre fanúšikov tohto univerza veľkolepý.

Aj vďaka pandémii a posunom v pláne premiér sa v priebehu najbližších mesiacov na striebornom plátne zídu až štyri dlhoočakávané veľkofilmy. A vyzerá to na poriadnu nádielku. Už v marci do kín vtrhne temné spracovanie o ikonickom hrdinovi. The Batman je úplne mimo budovaného prepojeného univerza. Po úspechu filmu Joker sa filmové štúdio rozhodlo nakrúcať špeciálne sólovky, ktoré sa vymykajú zabehnutým štandardom. The Batman by mohol, podobne ako Joker, bojovať o tie najprestížnejšie ocenenia. V hlavnej úlohe sa predstaví Robert Pattinson.

Vincent Navrátil, Čítajte aj Markíza vyrukovala s poriadnym prekvapením! Prichádza neohlásený seriál...

A to nie je všetko! Tento rok sa po prvýkrát predstaví aj hrdina Black Adam, ktorého stvárni Dwayne Johnson. Táto postava doteraz nedostala žiaden priestor. Veľké nádeje tvorcovia vkladajú do tejto postavy, pretože tvorcovia ňou chcú vyskúšať, či na divákov zaberie a či má význam nakrúcať filmy o hrdinoch, ktorí nie sú až takí známi. Doteraz Warner Bros. neustále tlačilo len Supermana alebo Batmana ako stávku na istotu.

let´s dance, lets dance, Čítajte aj Posledné detaily o Let's Dance sú odhalené! Títo profíci naučia hviezdy tancovať

Na plátna kín konečne príde aj prvý film o najrýchlejšom mužovi sveta. Pripravte sa na The Flasha. Kým na televíznych obrazovkách sa vysiela už ôsma séria, na strieborné plátna sa dostával len veľmi pozvoľne. Po dlhých rokoch príprav a hľadania správneho režiséra sa The Flash dostane k divákom. Dobrou správou je, že neprišlo k výmene hlavného predstaviteľa, na plátnach sa bude preháňať herec Ezra Miller.

Koncom roka sa všetci fanúšikovia môžu tešiť na premiéru druhého Aquamana. Jason Momoa sa vráti do hlbín oceánov, aby čelil novým výzvam.

Pri tejto príležitosti štúdio Warner Bros. vydalo špeciálny trailer k štyrom chystaným snímkam, ktoré sú plné nových záberov a umocnia nadšenie! Svet potrebuje hrdinov a rok 2022 bude v ich znamení…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Batman #Warner Bros. #Black Adam #Aquaman #The Flash #DC Comics