Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledné detaily o Let's Dance sú odhalené! Títo profíci naučia hviezdy tancovať

Televízia Markíza odhalila aj mená profesionálnych tanečníkov v najnovšej sérii Let's Dance! Všetko je teda pripravené na štart...

16.02.2022 09:54
let´s dance, lets dance, Foto:
Nová séria Let´s Dance štartuje na Markíze 6. marca.
debata
čo ja viem, merčiak, Čítajte aj RTVS si zavarila! Nová sezóna Merčiakovej zábavnej šou s nepríjemným prepadom

Do momentu, keď jedenástka známych tvárí vykročí na parket pred zapnutými kamerami, zostáva už len málo času. Televízia Markíza odpočítava posledné týždne, kým spustí vysielanie jarnej ťažiskovej šou. Let's Dance sa po päťročnej pauze vráti už v nedeľu, 6. marca.

To však neznamená, že hviezdna zostava tvrdo nepracuje na jednotlivých tanečných číslach. Už niekoľko týždňov sú pod dohľadom svojich tanečných partnerov. A práve ich mená boli doteraz zahalené rúškom tajomstva a tvorcovia si ich predstavenie nechali ako posledný kúsok do celej skladačky.

doctor strange in the multiverse of madness, Čítajte aj Bude Spider-Man slabý odvar? Marvel servíruje epický trailer k ďalšej novinke

Kto teda bude stáť po boku celebrít? Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Aicha, Dominika Cibulková, Ján Koleník, Adam Bardy, Fero Joke, Marek Fašiang, Michal Kovačič a Attila Végh sa majú na čo tešiť. Tvorcovia tohtoročnej série si pre nich pripravili pestrý mix profesionálnych tanečníkov z oboch riek Moravy. Niektorí majú svoju televíznu premiéru za sebou, objavili v minulých sezónach, dokonca jeden tanečník bol súčasťou reality šou Love Island.

pán prsteňov, Čítajte aj Dychberúce zábery! Seriálový Pán prsteňov konečne odhalil svoju podobu

Ako teda vyzerá, teraz už naozaj, kompletná zostava siedmej série Let's Dance? Tu sú páry: Marek Fašiang a  Adriana Mašková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Aicha a Fabio Belucci, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík, Kristína Svarinská a Marek Klič, Fero Joke a  Vanesa Indrová, Adam Bardy a Dominika Rošková, Michal Kovačič a Simona Brecíková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová.

Pozrite si fotogalériu so všetkými pármi zo šou Let's Dance!

Siedma séria Let´s Dance je tu! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let´s Dance #televízna sezóna 2021/2022