Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo skôr pozerať: Zima plná slovenských seriálov! Ktorý je váš najobľúbenejší?

Televízia rok 2022 odštartovali veľkolepo! Divákom naservírovali zimu plnú domácich seriálov. Ktorý z nich najradšej sledujete? Hlasujte v našej ankete!

27.02.2022 07:00
debata (1)

1. Druhá šanca – TV Markíza

Seriál, ktorý prepisuje rekordy a pre Markízu je najúspešnejším titulom, ktorý momentálne ponúka. Kým iné programy a seriály buď prinášajú vlažné výsledky, prípadne úplne prepadli, Druhá šanca valcuje všetko, čo jej stojí v ceste.

2. Šťastní vs. Šťastni – TV Markíza

Nový komediálny seriál, ktorý vznikol z ruského originálu. Prvé epizódy dosiahli úspech, dostali sa nad 400-tisícovú hranicu. Odvtedy sa tak nestalo. Seriál rozhodne nie je neúspechom, no postupne smeruje k sivému priemeru.

3. Oteckovia – TV Markíza

Začiatkom januára sa obľúbený denný seriál vrátil s veľkými zmenami. Odštartoval piaty rok vysielania, prvýkrát, s radikálnou zmenou obsadenia. Pôvodná štvorica oteckov sa rozpadla. Kým spočiatku boli diváci na nové časti zvedavý, vo februári začal výkon klesať a čoraz viac ide do popredia konkurenčná jojkárska šou Bez servítky.

4. Horná Dolná – TV Markíza

Komediálna stálica začala rok 2022 mimoriadne zle. Ocitla sa v piatkovom prime-time, ktorý si ešte nevyskúšala. Rapídne jej ubudlo divákov. Zdá sa, že smeruje k nevyhnutnému vyhoreniu.

5. Nemocnica – TV JOJ

Spolu s Druhou šancou valcujú televízne obrazovky. Nemocnica je najväčší divácky hit Jojky za ostatné roky. Od januára poráža konkurenciu, atakuje rekordné hodnoty sledovanosti a je jasné, že diváci sa spletitých príbehov lekárov a pacientov nevedia nabažiť.

6. Hranica – TV JOJ

Nový denný seriál Jojky si našiel svojich divákov. Televízia vsunula seriál do pondelkového, stredajšieho a piatkového slotu a vyplatilo sa. Hranica sa ustálila v okolo 400-tisícovej veľkosti publika, čo pre televíziu je dostatočný úspech. Navyše počas stried a piatkov má dominantné postavenie na trhu.

7. Priznanie – RTVS

Do boja o diváka po dvoch rokoch vstúpila aj verejnoprávna RTVS. Od januára vysiela voľné pokračovanie úspešného Hniezda. Priznanie prinieslo späť vybrané postavy z pôvodného seriálu, novú tému, nové problémy. A diváci sa dostavili. Pravidelne k obrazovkám sadá okolo 500-tisíc divákov, čím sa Priznanie zaradilo medzi najúspešnejšie tituly posledných rokov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #TV JOJ #TV Markíza