Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo prinesie šibačka v televíziách? Markíza s Jojkou budú chcieť divákov zabaviť

Záver Veľkej noci prinesie dôraz na zábavu. Prinášame niekoľko tipov na sledovanie počas Veľkonočného pondelka.

10.04.2023 06:00
veľkonočné inkognito, Foto:
Jojka poteší divákov premiérovým Veľkonočným Inkognitom.
debata
ncis, Čítajte aj Šok aj pre slovenských divákov! Po 14 rokoch nečakane zrušili kriminálku, ktorú sledujete

1. Veľkonočné Inkognito – Jojka (20:35)

Jojka pokračuje v dlhoročnej tradícii a aj tento rok prinesie divákom sviatočné vydanie obľúbenej šou. Podobne ako, keď je Mikuláš alebo Silvester, tak aj počas Veľkej noci sa fanúšikovia zábavy dočkajú špeciálnej časti.

palec dole Čítajte aj Reklamné prešľapy: Bitka medzi kráľovstvom Krista a Satana aj pilulka na zväčšenie penisu

2. Jumanji 2: Ďalší level – Markíza (20:30)

Jeden pokojný rok po odhalení starej videohernej konzoly vo filme Jumanji: Vitajte v džungli (2017) sa Spencer (Alex Wolff ) a jeho priatelia – Martha (Morgan Turner), Fridge (Ser'Darius Blain) a Bethany (Madison Iseman) – vydali každý svojou cestou. Sila tajomnej stolovej hry je však neobmedzená a kým sa spamätajú, kvarteto nedobrovoľných hráčov sa spolu s dvojicou nečakaných účastníkov opäť ocitnú vtiahnutí do nebezpečnej mystickej ríše. Tentoraz sa hra vyvinula a na digitálne alter egá používateľov čakajú náročné nové úrovne, pretože Jumanji ohrozuje mocný protivník usilujúci sa o jeho zničenie. Prídu uprostred neľútostných púští, zradných džungľových oáz a strmých zasnežených hôr Dr. Xander „Smolder“ Bravestone (Dwayne Johnson) a ostatné postavy na to, ako spolupracovať a dostať sa odtiaľ živí?

you, Čítajte aj Najväčší seriálový psychopat sa ešte raz vráti: Hit od Netflixu ponúkne poslednú sériu

3. Flarsky: Zrážka s láskou – Jojka (21:45)

Charlotte Fieldová je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky je nadaný novinár na voľnej nohe a hipster, čo priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve odštartovanú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romantický vzťah je na svete – spolu so sériou najneočakávanejších incidentov na najvyššej spoločenskej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza