Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šok aj pre slovenských divákov! Po 14 rokoch nečakane zrušili kriminálku, ktorú sledujete

Televízia CBS priniesla miliónom fanúšikov po celom svete nepríjemnú správu. Už o niekoľko mesiacov sa skončí televízna púť obľúbenej kriminálky.

10.04.2023 06:00
ncis, Foto:
Obľúbená kriminálka NCIS: Los Angeles sa končí!
debata
veľkonočné inkognito, Čítajte aj Čo prinesie šibačka v televíziách? Markíza s Jojkou budú chcieť divákov zabaviť

Seriálovú značku NCIS netreba slovenským divákom predstavovať. S úspechom sa aj u nás vysielajú jej variácie počnúc pôvodným seriálom NCIS, ale aj spin-offy – NCIS: Los Angeles alebo New Orleans. Pred necelými dvoma rokmi odštartoval najnovší seriál s podtitulom Hawaii. Hoci NCIS patrí medzi najúspešnejšie seriálové značky sveta, nevyhli sa im neúspechy. Práve pohľad na mesto New Orleans sa nestretol s úspechom a bol pred rokmi zrušený.

you, Čítajte aj Najväčší seriálový psychopat sa ešte raz vráti: Hit od Netflixu ponúkne poslednú sériu

Pôvodný seriál sa otriasol v základoch počas minulého roka, keď z neho odišla hlavná hviezda – herec Mark Harmon alias Gibbs. Dlhší čas sa špekulovalo o tom, že obľúbený herec má toho plné zuby a roky nakrúcania ho nemilosrdne vyčerpali. Dal však čas tvorcom, aby našli vhodný spôsob, ako ho z deja „vypísať“. Ten sa našiel a Gibbs odišiel na zaslúžený odpočinok. Mnohí diváci sa obávali, že ho čaká tragický koniec, ich obavy sa nenaplnili.

Televízia však nekončí s nakrúcaním pôvodného seriálu, kde sa už takmer kompletne vymenilo obsadenie!

Harry Potter a Dary smrti 1-2010 Čítajte aj Harry Potter sa vráti: Diváci sa dočkajú seriálovej verzie, podoba však prekvapí

Zrátané to má spin-off NCIS: Los Angeles. Tento seriál sa skončí 14. mája tohto roka, s finále 14. série. Bodka nastane po 322 epizódach. Los Angeles je najdlhšie vysielaným spin-off seriálom zo série NCIS.

Sledovanosť aktuálne vysielanej série v USA sa prepadla o ďalších 15% oproti trinástke. Priemerne sleduje nové časti už iba 6,2 milióna divákov. Námet, ale najmä vernosť divákov sa značne vyčerpáva.

druhá šanca, Čítajte aj Megaúspešná Druhá šanca smeruje do USA! Neuveríte, čo Američania spravia s hlavným hrdinom

„Už 14 sezón je NCIS: Los Angeles stálicou našej zostavy s postavami, ktoré bolo radosť sledovať,“ uviedla vo vyhlásení Amy Reisenbach, prezidentka CBS Entertainment. „Nie je žiadnym prekvapením, že táto šou uspela ako globálna franšíza. Od prvého dňa boli herci, producenti a štáb úžasnými partnermi a ich tímová práca, talent a duch sa živo prejavili na obrazovke. Sme veľmi vďační za spoluprácu a pozoruhodný chod týchto vzácnych členov našej CBS rodiny a plánujeme im poskytnúť veľkú podporu, ktorú si oni a ich fanúšikovia zaslúžia.”

Tvorcovia majú dostatok času, aby stihli pripraviť poslednú epizódu, ktorá dostatočne uzavrie celý dej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NCIS #televízna sezóna 2022/2023