Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľkonočná nedeľa v televíziách: Ťahúňom Let's Dance, ale aj tieto filmy...

Veľkonočná nedeľa prináša premiéry, ale aj reprízy. Vybrať sa vždy dá.

09.04.2023 06:00
predtým ako sa ťa spoznala, Foto:
V nedeľu Jojka zreprízuje jeden z najlepších romantických filmov posledných rokov - Predtým, ako som ťa spoznala.
debata
lets dance, Čítajte aj Let's Dance prežilo najnižšiu sledovanosť: Podarilo sa šou oklepať zo šokujúceho prepadu?

1. Let's Dance – Markíza (20:30)

Noblesa, elegancia, krása a radosť z tanca budú neoddeliteľnou súčasťou ôsmej série veľkolepej tanečnej šou Let's Dance, ktorá sa vracia na obrazovky TV Markíza. Let's Dance bude opäť prehliadkou majstrovského prepojenia obdivuhodných tanečných vystúpení v nádhernom oblečení a nenúteného, ale pritom kultivovaného a vtipného vystupovania moderátorov. O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojujú hviezda telenovely Skrytá vášeň Mario Cimarro, bývalí hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik, paralympionička Henrieta Farkašová, obľúbené herečky Gabriela Marcinková, Helena Krajčiová, Jana Kovalčíková, moderátor a zabávač Milan “Junior” Zimnýkoval, herec Richard Autner, populárna speváčka Mária Čírová a herec a model Victor Ibara. Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík a víťaz Let's Dance 2022 Ján Koleník, ale tiež diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Veľkolepými priamymi prenosmi budú sprevádzať Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková.

you, Čítajte aj Najväčší seriálový psychopat sa ešte raz vráti: Hit od Netflixu ponúkne poslednú sériu

2. Predtým, ako som ťa spoznala – Jojka (12:10)

Louise Clarková (EMILIA CLARKEOVÁ) vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka (MATTHEW LEWIS). Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will Traynor (SAM CLAFLIN) vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Louise mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.

Harry Potter a Dary smrti 1-2010 Čítajte aj Harry Potter sa vráti: Diváci sa dočkajú seriálovej verzie, podoba však prekvapí

3. Einstein – Jojka (20:35)

V nočnom klube sa nájde mŕtva žena a dôkazy jednoznačne dosvedčujú, že zbraň, z ktorej sa strieľalo, patrí Ivanovi. Lenka, Soňa a Filip musia zo všetkých síl dokázať, že Ivan je nevinný. A nebude to vôbec ľahké, pretože o prípad sa okamžite zaujíma aj generálna inšpekcia.

druhá šanca, Čítajte aj Megaúspešná Druhá šanca smeruje do USA! Neuveríte, čo Američania spravia s hlavným hrdinom

4. Kráľ Artuš: Legenda o meči – Markíza (13:50)

Artušovi (Charlie Hunnam) v detstve zavraždia rodičov a koruny sa zmocní jeho neľútostný a zlými kúzlami ozbrojený strýko Vortigern (Jude Law). Dedič trónu, ktorý o vlas unikol smrti tak mnoho rokov netuší, kým naozaj je. Život na ulici, bitky a výnosy z čierneho trhu však nemajú večného trvania. Kráľovstvo potrebuje mier, Excalibur chce z kameňa von a Artušov osud musí byť naplnený…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza