Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všetky legendárne seriály pokope! Toto je ideálna šanca spraviť si televízny maratón

Online televízia HBO Max ponúka skvelú možnosť pozrieť si legendárne seriály bez reklamy, a najmä, bez prestávky! Tieto hity sú Slovákov pripravené!

22.05.2022 07:00
teória veľkého tresku, the big bang theory,... Foto:
Nechajte sa zlákať ponukou kultových seriálov na HBO Max.
debata (1)

1. Dva a pol chlapa

Hoci sa tento sitkom skončil už pred niekoľkými rokmi, tak nestráca na svojej obľube a doteraz je intenzívne reprízovaný v rámci štandardných staníc. Alan, Charlie a Jake sú pripravení vás zabaviť v neprestávajúcom návale zábavy. Na HBO Max je dostupných všetkých dvanásť sezón. Stačí si len vyhradiť dostatok času a pustiť sa do toho!

oc kalifornia, oc, adam brody, rachel bilson, mischa barton, ben mckenzie, Čítajte aj S týmto kultovým seriálom vyrástla jedna generácia! Teraz je konečne dostupný na HBO Max

2. Teória veľkého tresku

Tento komediálny seriál nielenže sa stabilne drží v rebríčku najsledovanejších seriálov v rámci HBO Max, ale svoje miesto má aj v lineárnom vysielaní. Naraziť na Sheldona alebo Penny rozhodne nie je problém. No kto chce nerušene si užiť viacero častí a sezón bez prerušenia, tak má túto možnosť. HBO Max ponúka dvanásť sérii, samozrejme nechýba ani český dabing.

the crown, Čítajte aj Netflix uvažuje, že spraví ďalší skvelý seriál! Fanúšikovia Koruny budú nadšení

3. Mentalista

U nás je tento kriminálny seriál neustále reprízovaný. Neprejde rok, aby sa obrazovkami neprehnali všetky série. No nebavia vás reklamy a neustále vyčkávanie na ďalší deň, keď pôjde nasledujúca epizóda? Existuje riešenie, všetky série bez prerušenia sú k dispozícii na HBO Max.

invasion, invázia, Čítajte aj Dajte tomuto seriálu čas a úplne vás pohltí! Začiatok sa javí ako nuda, no potom to príde...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max