Takýto seriálový august tu ešte nebol! Prichádzajú absolútne televízne hity

Radovan Vávra | 01.08.2022 06:00
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Foto:
Nový seriál Hra o tróny: Rod draka uvidia Slováci 22. augusta na HBO Max.
Vraj v auguste televízie ešte oddychujú? Omyl! Streamovacie služby pôjdu bomby! Odštartuje nová Hra o tróny, Netflix ponúkne jeden zo svojich top nových titulov a pozadu nezostane ani Disney+!
sutaz emedi Mohlo by Vás zaujímať Zažite výnimočný deň na pľaci plný zážitkov. Kliknite na tento box, zapojte sa do súťaže a ste v žrebovaní!

1. Hra o tróny: Rod draka (Game of Thrones: House of the Dragon)

Po troch rokoch od skončenia pôvodného seriálu sa diváci znova vrátia do Západozeme. HBO na Slovensku už 22. augusta uvedie svoj najočakávanejší seriál posledných rokov. Hra o tróny pokračuje! A bude plná drakov. Rod draka ukáže Západozem dve storočia pred udalosťami z pôvodného seriálu. Krajine vládnu Targaryenovci, no ich zlaté časy sa pomaly končia a boj o Železný trón sa znova začína. Dôvod? Na trón by mala zasadnúť žena! A to potenciálni následníci nemôžu dopustiť. Radšej spáli ríšu na popol!

Video
survivor, Čítajte aj Markíza a jej najhoršia sezóna: Toto sa nikdy nestalo, aby stiahla až tri veľké šou

2. Sandman

Už 5. augusta Netflix zaútočí na svojich predplatiteľov so svojím veľkovýpravným seriálom Sandman. Ten patrí medzi najočakávanejšie tituly tohto roka, hneď po Stranger Things. Seriál je založený na komiksovej predlohe od Neila Gaimana a predstaví komplexný svet nadprirodzena. Hlavný hrdina – Morfeus alias Sandman – patrí medzi tzv. Večných, teda existencie, ktoré tu boli dávno pred Bohmi. Sandman je kráľ snov a túla sa svetom odjakživa, novinka bude sledovať nielen jeho osud, ale aj ako aj tých, ktorí ním boli ovplyvnení – a bude napravovať chyby, ktorých sa dopustil počas svojej dlhej existencie.

pán prsteňov, Čítajte aj Dychvyrážajúce zábery! Toto bude naozaj najväčšia seriálová udalosť jesene

3. Tales of the Walking Dead

Televízia AMC sa snáď nikdy nevzdá zombíkov. Už 14. augusta predstaví samostatnú antológiu, ktorá nesúvisí so žiadnymi hranými seriálmi. Pôjde o sériu samostatných príbehov. Každá epizóda = samostatný príbeh, pričom sa predstavia úplne nové postavy. Každý charakter ukáže vlastný príbeh, ako bojoval v zombie apokalypse.

druhá šanca, sestričky, nemocnica, Čítajte aj Pochválite slovenské televízie? Začína sa voľba najlepšieho seriálu sezóny

4. She-Hulk

V auguste sa predplatitelia Disney+ môžu tešiť na ďalší hraný Marvel seriál. Už 17. augusta bude mať premiéru novinka She-Hulk. She-Hulk bude mať priame prepojenie s filmovým univerzom. Dej sa sústredí na Jennifer Walters, ktorá je sesternicou Brucea Bannera, teda Hulka. Jennifer si žije obyčajným životom, skrytá v tieni svojho celosvetovo slávneho bratranca, čo jej do istej miery vyhovuje a nenarúša jej to právnickú kariéru, ale ani osobný život. Všetko sa zmení, keď dostane od Hulka krvnú transfúziu. Na jej veľké prekvapenie, získa superhrdinské schopnosti a bude sa musieť s nimi expresne rýchlo naučiť žiť.

greys anatomy, Čítajte aj Podarilo sa! Najsledovanejší lekársky seriál sveta to dokázal, spravil vlastný reparát

5. See

Aj malá streamovacia služba Apple TV+ zabojuje o diváka. 26. augusta predstaví záverečnú, tretiu sériu svojho hitu See. Jason Momoa v hlavnej úlohe sa rozlúči vo futuristickej dráme, v ktorej ľudstvo padlo a všetci oslepli. Čo sa stane, ak sa narodí dieťa, ktoré vidí? Začne sa naňho lov!

black panther, Čítajte aj Marvel rozbil internet! Prvé zábery k novému filmu prilákali milióny divákov

6. Star Wars: Andor

Na konci mesiaca, presne 31. augusta sa rozšíri aj svet hraných seriálov Star Wars. Disney+ po májovej premiére Obi-Wana Kenobiho ponúkne ďalšiu chuťovku, v ktorej sa vrátia známe postavy. Tentokrát príbeh ukáže rebelov z filmu Rogue One, v čase, keď mali od hrdinov ešte veľmi ďaleko.

bridgerton, Čítajte aj Zachráni Netflix reputáciu svojmu megahitu? Tento seriál práve nakrúca novú sériu

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ