Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dychvyrážajúce zábery! Toto bude naozaj najväčšia seriálová udalosť jesene

Premiéra seriálového Pána prsteňov sa nezadržateľne blíži! A vonku je ďalší trailer, ktorý doslova pohltí každého fanúšika Stredozeme!

29.07.2022 06:00
pán prsteňov, Foto:
Seriál Pán prsteňov: Prstene moci bude mať premiéru 2. septembra.
debata
spider-man, spideraman, Čítajte aj Disney+ prekvapí Slovákov filmovou sériou! No má to jeden háčik, toto neuvidíte...

Seriál s miliardovým rozpočtom sa čoraz viac odhaľuje nedočkavému publiku. Streamovacia platforma Amazon Prime Video, ktorá Pána prsteňov už viac ako dva roky pripravuje, donedávna zaryto mlčala. Ostatné týždne sú v znamení odhalení! A nie je sa, čo čudovať, veď premiéra seriálu Prstene moci je stanovená na 2. septembra.

greys anatomy, Čítajte aj Podarilo sa! Najsledovanejší lekársky seriál sveta to dokázal, spravil vlastný reparát

Teraz je vonku nový, plnohodnotný trailer, ktorý bol predstavený len niekoľko týždňov pred teaser trailerom, ktorý fanúšikom ukázal prvé zábery z Druhého veku Stredozeme. To však nebolo nič oproti najnovšiemu plnohodnotnému traileru, ktorý kompletne odhalil zápletku seriálu.

house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Bude to opäť epické: Ohnivá Hra o tróny sa naplno ukázala... draky, vraždy, boj o moc

Diváci sa ocitnú tisícky rokov pred udalosťami z filmov. Je tu Druhý vek, veľká vojna so zlom sa skončila. Avšak mier, ktorý zavládol má veľmi vratké základy. Nové zlo sa derie na svetlo sveta a len málokto verí, že Stredozem mohla pohltiť temnota. Veď nič horšie ako porazený Morgoth nemôže chodiť po zemi. Lenže bytosti v magickej zemi sa kruto mýlia. Nové zlo, s novou temnotou sa vkráda do krajiny a tieň je čoraz silnejší.

the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Elfka Galadriel to vidí, cíti, no musí presvedčiť všetkých o svojej pravde, aby Stredozem ešte raz povstala a zničila nové zlo, kým je ešte šanca. Nové zábery ukazujú nielen krásu rôznych ríši, ale najmä príchod Saurona a jeho temnoty.

Pozrite si najnovší trailer k seriálu Pán prsteňov: Prstene moci!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #Pán prsteňov: Prstene moci