Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

Radovan Vávra | 06.01.2022 07:00
farma 13, eva kramerová, evelyn, Foto:
Štrnástou sériou Farmy bude opäť sprevádzať Eva "Evelyn" Kramerová.
Neodmysliteľnou súčasťou vysielania komerčných televízií sú reality a zábavné šou. Televízia Markíza pre rok 2022 avizuje najväčšiu ponuku na posledné roky!

1. Farma XIV.

Farmárska reality šou je nezničiteľná stálica. Na jeseň 2022 sa vráti s neuveriteľnou štrnástou sériou. Fanúšikovia projektu sa znovu môžu tešiť na krásne prostredie, skvelých farmárov, veľké emócie a dramatickú akciu. Víťaz získa nielen pozornosť celého Slovenska, ale aj atraktívnu finančnú výhru.

silvester, Čítajte aj Sledovanosť na Silvestra: Slováci nekompromisne odignorovali televízie! Vzniká nová tradícia?

Úspešný formát je pevnou súčasťou programovej štruktúry televízie Markíza už od roku 2011 a stále sa teší veľkej obľube u divákov, ktorí večer čo večer sledujú zaujímavé dianie na statku a držia palce svojim obľúbencom. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, ktoré budú, tak ako vždy, plné nečakaných zvratov. Tvorcovia zakaždým prichádzajú s rôznymi prekvapeniami a divákov i súťažiacich čakajú mnohé novinky.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá seriálovú smršť: V roku 2022 až tri novinky, ale aj návrat stálic
Štrnástou sériou Farmy bude opäť sprevádzať Eva... Foto: TV Markíza
farma 13, eva kramerová, evelyn, Štrnástou sériou Farmy bude opäť sprevádzať Eva "Evelyn" Kramerová.

2. Survivor Česko a Slovensko

Televízia Markíza prináša adrenalín, dobrodružstvo, exotickú lokáciu a životný zážitok. Survivor, celosvetová fenomenálna reality šou, prichádza na Slovensko v úplne novej podobe! Ide o formát, ktorý presne zapadá do pestrej programovej ponuky Markízy a slávi úspech predovšetkým u mladých televíznych i online divákov.

česko slovenská má talent, talent, Čítajte aj Veľké šou v roku 2022: Jojka poriadne (ne)prekvapila! Vráti sa Talent a nielen to!

Drsnejšie, náročnejšie a ešte väčšie výzvy – to je nová reality šou Survivor Česko Slovensko, ktorá sa na obrazovky Markízy a Novy dostane už v roku 2022. Na exotickom ostrove vytvorí 24 súťažiacich zo Slovenska a Česka kmene, za ktoré budú bojovať v rôznych hrách. V rámci kmeňa musia vzájomne spolupracovať, niekedy súťažiť sami za seba, a hlavne sa pokúsiť prežiť až do konca. Na víťaza čaká rozprávková výhra vo výške 100 000 eur!

wandavision, elizabeth olsen, paul bettany, Čítajte aj Rok 2021 bol drsný: Tieto seriály sa definitívne rozlúčili so svojimi fanúšikmi

3. Lego Masters

Súťažiace dvojice bez vekového obmedzenia si v šou otestujú svoju predstavivosť, kreativitu, originalitu a rýchlosť v boji o titul najtalentovanejších amatérskych staviteľov LEGA na Slovensku a v Česku.

Ich úlohou bude za pomoci neobmedzenej zásoby dielikov slávnej stavebnice vytvoriť výnimočné dielo podľa určeného zadania, ktorým čo najviac ohromia porotu. Nebudú však mať k dispozícii žiaden návod, využiť tak musia výlučne svoju vlastnú fantáziu a staviteľskú zručnosť.

Markiza filmy kolaz Čítajte aj Filmové premiéry na Markíze v roku 2022: Jirka Mádl ako moderný foter aj Dwayne Johnson v džungli

Iba autorov tých najviac nápaditých, technicky dokonalých a unikátnych výtvorov z LEGA posunú porotcovia do ďalších kôl. Len jeden pár však bude vo veľkolepom finále korunovaný za víťaza a okrem prestížneho titulu LEGO Masters si zo šou odnesie aj atraktívnu finančnú výhru.

Na jar 2022 vtrhne na slovenské televízne... Foto: TV Markíza
lego masters, Na jar 2022 vtrhne na slovenské televízne obrazovky unikátna zábavná šou Lego Masters! Markíza hľadá účinkujúcich.

4. 2 na 1

Originálna zábavná relácia, v ktorej si dvaja moderátori – Adela Vinczeová a Dano Dangl – vezmú „na paškál“ vždy jedného zaujímavého hosťa, sa v roku 2022 vráti na obrazovky televízie Markíza s novými časťami. Ani zďaleka nejde o bežnú talkšou, hviezdny hosť musí v priebehu šou absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií.

Matky - film Čítajte aj Aké kinohity prinesie v roku 2022 Jojka? Len nedávno boli tieto filmy v kinách...
Zábavná šou 2 na 1 ponúkne štvrtú sériu. Foto: TV Markíza
adela vinczeová, dano dangl, 2 na 1, Zábavná šou 2 na 1 ponúkne štvrtú sériu.

5. Dobre vedieť!

Dobre vedieť! je zábavno-súťažná relácia, v ktorej proti sebe „bojujú“ herci Juraj Kemka a Vladimír Kobielsky. Každý z nich si do jednotlivých epizód pozýva jedného hosťa. Spoločne hľadajú odpovede na často kuriózne otázky z rôznych oblastí. Nejde však o klasické vedomostné otázky, ale skôr o zaujímavosti a pikošky, pri ktorých musia tímy dedukovať, argumentovať a častokrát aj tipovať, čím vzniká veľa vtipných situácií. Za každú správnu odpoveď nahrajú až 300 eur.

6. Chart Show

Chart Show je úspešná hudobná šou plná hviezdnych hostí a skvelých speváckych vystúpení! V každej epizóde si diváci môžu vychutnať jedinečný rebríček najúspešnejších slovenských i zahraničných hi­tov.

HP kolaz Čítajte aj Do Rokfortu sa po 20 rokoch nevrátili. Ktoré hviezdy sa do špeciálu o Harrym Potterovi nedostali?

V každom z nás vyvolávajú pesničky rôzne spomienky, či už na životné radosti alebo strasti. Vďaka šarmantnej a vtipnej moderátorke Adele Vinczeovej a známym osobnostiam z rôznych sfér života si v každom vydaní Chart Show tieto spomienky oživujú.

Nové epizódy ponúkne Chart Show s Adelou. Foto: TV Markíza
chart show, adela, adela vinczeová, Nové epizódy ponúkne Chart Show s Adelou.

7. Extrémne premeny Slovensko III.

Celosvetovo úspešná reality šou o chudnutí si podmanila aj slovenských divákov, preto sa aj v roku 2022 vráti na obrazovky televízie Markíza s novými časťami. Staňte sa svedkami tej najväčšej a najinšpiratívnejšej telesnej premeny ďalších 12 Slovákov, ktorých trápi čoraz rozšírenejšia civilizačná choroba – ťažká obezita.

KA 01 Harry Potter20th Anniversary Čítajte aj Filmová mágia, ktorá nevyprchala. Návrat do Rokfortu je nostalgický, občas až gýčový

Skúsený tréner osobne vedie každého z účastníkov. Navštevuje ich aj doma a zaistí, aby mali primeranú výživu a cvičili. Na štarte každej ďalšej fázy účastníkom stanoví váhový cieľ. Pokiaľ ho splnia, čaká ich odmena. Ku koncu podstúpia chirurgické odstránenie prebytočnej kože, ktorá už nemusí pokrývať ich obrovské telá. V úplnom cieli divákom odhalia, aká osoba sa po celú dobu vnútri skrývala a túžila sa dostať von.

Extrémne premeny sa vrátia s novými epizódami... Foto: TV Markíza
extrémne premeny, maroš molnár, chris powell, Extrémne premeny sa vrátia s novými epizódami aj v roku 2022.

8. Svadba na prvý pohľad III.

Výnimočná svadobná šou, ktorú s úspechom odvysielali televízie po celom svete, zabodovala aj na Slovensku. Diváci televízie Markíza sa preto v roku 2022 môžu tešiť už na 3. sériu Svadby na prvý pohľad. Ďalší odvážni nezadaní, ktorí v minulosti vyskúšali všetky možné spôsoby randenia, a stále nenašli toho pravého či tú pravú, sa prihlásili do nášho sociálneho experimentu. Výber svojho životného partnera prenechali odborníkom z oblasti psychológie či biológie. Tí zo všetkých nezadaných záujemcov po náročných testoch a pohovoroch vytvoria niekoľko párov.

druhá šanca, survivor, Čítajte aj Markízu od januára nespoznáte! Pripravte sa na revolučné zmeny vo vysielaní

Budúci novomanželia, ktorí sa nikdy nevideli, sa stretnú a spoznajú prvýkrát až pri oltári na vlastnej svadbe. Pred svojimi rodinami a priateľmi si vymenia prstienky a vstúpia do symbolického manželstva. Potom spolu odídu na svadobnú cestu a po návrate strávia mesiac v spoločnej domácnosti. Nakoniec sa musia rozhodnúť, či budú pokračovať v spoločnej ceste životom, alebo sa rozídu. Svoje rozhodnutie oznámia v závere šou odborníkom.

Svadba na prvý pohľad ponúkne tretiu sériu. Foto: TV Markíza
svadba na prvý pohľad, tereza a milan, Svadba na prvý pohľad ponúkne tretiu sériu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ