Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aké kinohity prinesie v roku 2022 Jojka? Len nedávno boli tieto filmy v kinách...

Jeden z titulov do kín dokonca ešte ani nedorazil.

04.01.2022 06:00
Matky - film Foto:
Nová komédia Matky ponúka všetky možné situácie súvisiace s pôrodom.
debata

Ponuka filmových titulov televízie JOJ bude bohatá aj vďaka tomu, že JOJ sa dlhodobo podieľa na produkcii komerčných filmov na slovenskom a českom trhu. Filmy, ktoré len nedávno boli v kinách (v jednom prípade dokonca ešte ani do slovenských kín nedorazili), si budete môcť pozrieť na obrazovkách. K tomu pribudnú snímky, ktoré televízia nakúpila zo zahraničia. Poďte si prečítať, čo to bude.

Šťastný nový rok 2

zväčšiť Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana... Foto: Martin Črep
210522 MC SNR2 6158 Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová a Gabriela Marcinková na zábere z pokračovania filmu Šťastný nový rok.

Po úspešnej prvej časti romantickej komédie Jakuba Kronera, ktorá sa stala jedným z najnavštevo­vanejších filmov v kinách v roku 2019, sa diváci dočkajú pokračovania. Lockdown zatiaľ odsunul premiéru v našich kinách (českí diváci film už mali možnosť vidieť). V každom prípade sa film po distribúcii v kinách (premiéra bude 17. marca) dostane aj na televízne obrazovky. Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová či Marek Majeský sa z Tatier presunú do Chorvátska, kde sa bude chystať svadba.

Film v kinách zatiaľ nebol, premiéra bola odložená na 17. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matky #Šťastný nový rok #Karel