Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké šou v roku 2022: Jojka poriadne (ne)prekvapila! Vráti sa Talent a nielen to!

Televízia JOJ nebude v roku 2022 riskovať a na Slovensko neprivezie žiadnu novú licencovanú ťažiskovú šou. Diváci uvidia nové pokračovania overených programov.

06.01.2022 07:00
česko slovenská má talent, talent, Foto:
V roku 2022 svoju jubilejnú desiatu sériu predvedie aj šou Česko Slovensko má talent.
debata

1. Česko Slovensko má talent

V roku 2022 oslávi Talent jubileum! Na obrazovky sa chystá okrúhla desiata sezóna. Pokračovanie tejto ťažiskovej šou je pomerne prekvapením, vzhľadom na fakt, že deviata séria vysielaná na jeseň 2021 patrila medzi tie najmenej úspešné vôbec. Sledovanosť sa prepadla o viac ako tretinu. Avšak Jojka podčiarkuje, že s Talentom chce osláviť svoje dvadsiate narodeniny.

silvester, Čítajte aj Sledovanosť na Silvestra: Slováci nekompromisne odignorovali televízie! Vzniká nová tradícia?

Aké by to bolo jubilejné výročie televízie JOJ, keby nebolo s jubilejným Talentom? Jojka oslávi okrúhlu dvadsiatku a jedna z najúspešnejších show jej histórie dovŕši svoju prvú dekádu s desiatou sériou na slovenských obrazovkách!

Prihlásiť sa do súťaže môžu vždy záujemcovia akejkoľvek národnosti a bez obmedzenia veku. Vítané sú talenty doslova od výmyslu sveta – nielen umelecké, športové ci kúzelnícke, ale aj originálne a nevídané predstavenia, ktoré upútajú a zabavia publikum. Vybraných účastníkov show čaká vždy dlhá cesta od vystúpení v štúdiu pred porotou, cez postupové kolo Veľký tresk až po boj v semifinále a vo veľkom finále, z ktorého si víťaz odnesie hodnotné výhry.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!
V roku 2022 svoju jubilejnú desiatu sériu... Foto: TV JOJ
česko slovenská má talent, talent, V roku 2022 svoju jubilejnú desiatu sériu predvedie aj šou Česko Slovensko má talent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #TV JOJ #V siedmom nebi #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #rok 2022