Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové premiéry na Markíze v roku 2022: Jirka Mádl ako moderný foter aj Dwayne Johnson v džungli

Aké televízne prekvapenia vás čakajú tento rok?

05.01.2022 09:38
Markiza filmy kolaz Foto:
Filmy na Markíze v roku 2022.
debata (3)

Televízia Markíza prinesie okrem bohatej ponuky pôvodných a nakúpených seriálových titulov aj záplavu filmov. Medzi nimi sú tri novinky z domácej a českej produkcie a k tomu viaceré zahraničné filmové trháky z posledných rokov.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá seriálovú smršť: V roku 2022 až tri novinky, ale aj návrat stálic

Markíza zaradila do programu akčné aj romantické blockbustre, ktoré v uplynulých rokoch bodovali v kinách, ale aj úspešné rodinné či animované filmy.

Prelistujte si v našom zozname a pozrite sa, na čo sa môžete tešiť.

Denník moderného fotra

Mal v pláne odísť do Londýna a písať román, namiesto toho zostáva trčať doma, lebo jeho známosť na jednu sa skončí dvoma paličkami na tehotenskom teste. A tak sa so svojou novou partnerkou dohodne na čisto racionálnom spolužití, v ktorom sú pravidlá jasne zadefinované. On sa stará o novorodenca, ona nosí peniaze. Čo všetko sa počas roka udeje a ako sa ľudia môžu zmeniť? Denník moderného fotra ukazuje, ako to môže vyzerať, keď sa muž ocitne na rodičovskej dovolenke. Česká komédia, v ktorej si hlavné úlohy zahrali Jiří Mádl a Tereza Ramba, vznikla na základe knižného bestselleru Dominika Landsmana.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #filmové novinky #Známi neznámi #Denník moderného fotra